آموزش بخش تنظیمات در وردپرس

تنظیمات وردپرس

آموزش بخش تنظیمات در وردپرس

سلام خدمت همراهان ارزشمند آکادمی انار، و اما رسیدیم به جلسه شانزدهم از دوره آموزش وردپرس که اگر جلسات گذشته را مطالعه نکردید حتماً به لینک مربوط مراجعه کنید تا به تمام جلسات آموزش دسترسی داشته باشید، اما در این جلسه قرار که با بخش تنظیمات وردپرس بیشتر آشنا شویم. هر سیستمی یا هر وب سایتی یک بخش تنظیمات برای مدیریت بهتر سیستم دارد که وردپرس هم از این قاعده مستثنی نیست اگر موافق باشید بریم که در این جلسه کاربردی با بخش تنظیمات در وردپرس بیشتر و بهتر آشنا و دوست شویم.

 

تنظیمات در وردپرس

خیلی سریع میریم سر اصل مطلب، بخش تنظیمات در وردپرس دارای چندین زیر مجموعه می‌باشد که از تصویر زیر می‌توانید مشاهده کنید. (البته بعدها با نصب افزونه های بیشتر ممکن این بخش زیرمجموعه‌های بیشتری داشته باشه اما پیشفرض همین گزینه ها در وردپرس وجود دارد.)

تنظیمات همگانی وردپرس

ابتدا می‌رویم سراغ تنظیمات بخش همگانی وردپرس که همانطور که از نامش پیداست به مسائل عمومی مثل نام یا عنوان سایت ، زمان و روز (تقویم) و… می‌پردازد، برای درک بهتر به تصویر زیر نگاه کنید:

اینستاگرام امیرحسین فخاری - آموزش اینستاگرام - آموزش بلاگری - آموزش کسب و کار

در مورد تقویم و زمان وردپرس بهتون بگم چندین افزونه وجود داره که تاریخ و زمان سایت شمارو کاملا فارسی و بومی میکنه مثل وردپرس فارسی – wp-jalali و… که میتونید به راحتی در مخزن وردپرس جستجو کنید و نصب و فعال سازی رو انجام بدید.

پس از بخش همگانی علاوه بر تقویم و تاریخ و نقش کاربر تازه، می‌توانید عنوان سایت و معرفی کوتاه سایت را تغییر دهید، آدرس ایمیل مدیر کل سایت نیز، از همین بخش قابل تغییر و شخصی سازی است.

 

تنظیمات نوشتن در وردپرس

تنظیمات نوشتن در وردپرس هم مربوط به تنظیماتی می شود که نوشته خود را از طریق ایمیل به وردپرس ارسال کنید تا در سایت شما منتشر شود.

 

تنظیمات خواندن در وردپرس

تنظیمات خواندن مربوط به تنظیم صفحه نخست و وبلاگ و تعداد نوشته های درون سایت است.

در جلسه پانزدهم آموزش افزودن یک برگه یکتا به شما گفتیم که این بخش چه وظیفه ای دارد. سایر گزینه ها هم که کاملاً واضح است، فقط گزینه آخر که نوشته شده نمایش به موتورهای جستجو خیلی مهمه که باید بدونید چیه و چیکار میکنه! اگر تیک این گزینه فعال باشه وب سایت شما از موتورهای جستجوگر مثل گوگل درخواست میکنه که محتوای سایت شما رو فعلاً ایندکس نکنن، این تیک برای زمانی است که وب سایت شما هنوز آماده نشده، پس مراقب باشید که حتماً این تیک را بردارید تا سایت شما در گوگل ایندکس شود.

 

بخش گفت و گوها

بخش گفت و گوها مربوط به قسمت نظرات یا بازتاب های کاربران است. بوسیله این بخش می توانیم این بخش را مدیریت کنیم که کاملاً فارسی و بهینه شده، پیشنهاد میدم حتما گزینه ها را مطالعه کنید و متوجه بشین که وردپرس چه امکاناتی برای مدیریت سایت در بخش نظرات به شما می‌دهد.

 

تنظیمات بخش رسانه در وردپرس

تنظیمات بخش رسانه مربوط به پرونده های چند رسانه ای (عکسها، فیلمها و..) در وردپرس است. همچنین می توانید اندازه ای برای تصاویر شاخص تعیین کنید تا در همه جا با همان اندازه نمایش داده شوند. بهتر است اگر اطلاعی ندارید این بخش را ویرایش نکنید و بگذارید تنظیمات پیشفرض باقی بماند.

 

تنظیم پیوندهای یکتا در وردپرس

تنظیمات پیوندهای یکتا در وردپرس از اهمیتی بالایی برخوردار است. به تصویر زیر نگاه کنید تا در ادامه توضیحاتی ارائه شود.

بهتر است به محض نصب کردن وردپرس این بخش را ویرایش کنید تا برای همیشه با توجه به نیازهای شما کار کند، زیرا اگر آدرس پست های شما تغییر کند می‌تواند آسیب به وب سایت شما بزند (از نظر رتبه صفحات شما در گوگل)

توضیحات : در این بخش شما می توانید تنظیم کنید که آدرس پست های شما چگونه باشد؟ عددی ؟ با روز و تاریخ؟ بهترین گزینه همان نام نوشته است که می‌توانید انتخاب کنید، که آدرس پست های شما بجای عدد و کاراکتر نامفهوم، همان نام عنوان نوشته شما باشد که این موضوع می‌تواند به سئو وب سایت شما هم کمک کننده باشد.

پس پیشنهاد می‌دهم از گزینه نام نوشته استفاده کنید که نام نوشته شما در آدرس آن پست قرار بگیرد. (البته می توانید موقع ارسال پست نام را تغییر دهید.) اما اگر روی پیشفرض باقی بماند شما هنگام ایجاد یک نوشته در وردپرس قادر به تغییر آدرس مقاله خود نخواهید بود.

 

جمع بندی:

تنظیمات در هر وب سایتی نقش مهمی دارد، به عنوان یک مدیر وب سایت باید تمام بخش های نظرات را بررسی کنید تا بدانید که وردپرس چه امکاناتی و چه تنظیماتی برای مدیریت سایت شما دارد، تا در مواقع مورد نیاز از امکانات مختلف به‌درستی استفاده کنید، کمی وقت بذارید و گزینه های مختلف را مطالعه کنید، چون زبان وردپرس فارسی است درک خوبی به شما می‌دهد.

موفق باشید – سوالی داشتید در نظرات مطرح کنید.

برای رفتن به جلسه بعدی کلیک کنید: جلسه هفدهم وردپرس


تاریخ آخرین بروزرسانی این مقاله: 1399/07/18


 

دوره ادمینی اینستاگرام
,
نوشتهٔ پیشین
چطور سایت بسازیم؟
نوشتهٔ بعدی
نسخه پشتیبان از وردپرس

این مطالب نیز به شما پیشنهاد میشود…

0 0 رای ها
رتبه بندی مقاله
اشتراک
اطلاع از:
guest

7 نظرات
بیشترین امتیاز
جدیدترین قدیمی‌ترین
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات
فهرست
7
0
درباره این مطلب نظری دارید؟x