آموزش طراحی سایت

سلام خدمت شما همراه ارزشمند، ما در آکادمی انار سالهاست که در زمینه آموزش طراحی سایت و راه اندازی کسب و کار اینترنتی فعالیت می‌کنیم، طی این سال‌ها به علاقمندان زیادی کمک کردیم تا کسب و کار خودشان را راه‌اندازی کنند و به درآمد مناسبی از اینترنت برسند، به خوبی می‌دانیم که شما در نقطه شروع چه نیازی دارید و سعی کردیم که در این مسیر همه چیز را در آکادمی انار برای شما مهیا کنیم. آماده‌اید؟

احتمالا شما این 5 درخواست را از ما دارید…

یادگیری سریع و راحت

بازار کار مناسب

زمان کم (فوری)

آموزش کامل و جامع

نتیجه بخش

پاسخ ما به شما:

جستجو را متوقف کنید و چند دقیقه با حوصله و تمرکز مناسب این صفحه را مطالعه کنید تا تجربیات چند ساله خودم را در زمینه طراحی سایت در اختیارتان قرار دهم. مطمئن هستم دقیقاً همان سوالاتی است که شما در ذهن خود دارید چون یه زمانی خودم هم در این نقطه بودم.

من از کجا شروع کردم و الان کجا هستم؟

امیرحسین فخاری

امیرحسین فخاری

کارشناس دیجیتال مارکتینگ

من امیرحسین فخاری هستم اولین سایتم رو در سال 1392 بالا آوردم که بازدید و رتبه خوبی بدست آورد اما هیچ گاه به درآمد مطلوبی نرسید، سایت های زیادی طراحی کردم و هر کدام تجربه ای جدید به من آموخت زمان زیادی برد و شکست های مختلفی رو تجربه کردم تا به اصول اینکار پی ببرم. در حال حاضر مشاور چندین کسبوکار آنلاین هستم و وب سایت آموزشی من یعنی آکادمی انار جزء برترین وب سایت های آموزشی در زمینه طراحی سایت هست و رتبه الکسا کشوری آن 2156 است. طراحی سایت بدون استراتژی محکوم به شکست است و افراد زیادی امروزه هستند که طراحی سایت را بلد هستند اما طراح سایت خوبی نیستند و دلیل آن عدم آشنایی آن ها با بحث مارکتینگ است.

اگر به طراحی سایت علاقمند هستید، من در این صفحه براتون از تجربیات خودم میگم که بتوانید بهترین انتخاب را برای مسیر بعدی خود داشته باشید، فقط کافیه که این صفحه را با دقت مطالعه کنید.

گالری تصاویر آکادمی انار

آموزش طراحی سایت

همه کسب و کارهای سنتی آگاه هستند که برای افزایش فروش خود باید پا به فضای آنلاین بگذارند! که داشتن یک وب سایت اولین فکری است که به ذهن شما خطور می‌کند و کاملاً هم می‌تواند گزینه مناسبی باشد به شرط اینکه این وب سایت اصولی طراحی شود، اصولی مدیریت شود و برای بدست آوردن مخاطب اصولی گام بردارد. امروزه طراحی سایت با حضور CMS ها کار سخت و دشواری نیست و هر کسی می‌تواند بدون کدنویسی طراحی سایت کند و یا فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کند من به رایج ترین سوالات شما در ادامه پاسخ می‌دهم.

انواع روش های طراحی سایت

به صورت کلی ما دو روش برای طراحی سایت داریم.

  1. طراحی سایت بدون کدنویسی
  2. طراحی سایت کاملاً اختصاصی

در روش اول ما می‌توانیم کاملاً بدون کدنویسی طراحی سایت کنیم، اما این که چگونه و چطوری را خدمت شما عرض می‌کنم، در روش دوم ما باید به زبان های برنامه نویسی وب سایت مسلط باشیم مثل: HTML , CSS , PHP , JS و… تا بتوانیم وب سایت خودمان را از پایه طراحی کنیم اما سوالی که الان برای شما ممکن پیش بیاید این است که تفاوت روش اول با دوم چیست؟ بازار کار کدام بهتر است؟ و…

طراحی سایت بدون کدنویسی چگونه اتفاق می‌افتد؟

طراحی سایت بدون کدنویسی واقعیت دارد؟ بله کاملاً امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی و توسعه CMS ها (سیستم های مدیریت محتوا) شما با هر سطح دانشی می‌توانید وب سایت خودتان را داشته باشید چرا که دیگر نیاز نیست برای راه اندازی سایت مسلط به زبان های برنامه نویسی باشید بلکه برنامه نویسان بزرگی در سراسر دنیا سیستم هایی را ایجاد کردند که شما به کمک آنها می‌توانید وب سایت خود را مدیریت کنید.

ساده تر توضیح بدم: شما با فضای که در اختیارتان قرار می‌گیرد با چند کلیک ساده ظاهر دلخواه خود را انتخاب و نصب می‌کنید و یک پنل مدیریتی کاملاً فارسی در اختیار شماست تا وب سایت خود را مدیریت کنید و تمامی بخش های سایت شما از این پنل مدیریت که کاملاً فارسی است قابل مدیریت است مانند تصویر زیر:

حالا سوالی که ممکن برای شما پیش بیاد آیا وب سایت های که از این روش طراحی می‌شوند محدود هستند؟ میتونم بگم که خیر و امروز با وجود پلاگین های مختلفی که برای آنها طراحی شده اصلاً محدود نیستند و شما هر امکانی که بخواهید به سایت خودتان اضافه کنید قبل تر یک برنامه نویس آن را کدنویسی کرده و در اختیار شما قرار داده تا استفاده کنید. بسیار از وب سایت های که امروز مشاهده می‌کنید از همین روش ها طراحی می‌شوند و اگر کمی با طراحان سایت ها و شرکت های طراحی سایت سروکار داشته باشید حتماً نام این وب سایت ها را شنیده اید چون افراد زیادی از همین روش سایت طراحی می‌کنند و حتی چند ده میلیون بابت آن هزینه دریافت می‌کنند! خب چرا خود شما اینکار رو نکنید؟

چند مثال جهانی برای شما بزنم: وبلاگ ناسا، سایت شرکت پلی استیشن، وبلاگ شرکت بلک بری، سایت بازی انگری برد، وبلاگ کمپانی بنز، سایت نیویورک تایمز، بی بی سی آمریکا و میلیون ها سایت در جهان از همین روش با کمک وردپرس طراحی شدند.

اما مثال های بومی را چرا نزنم؟ در کشور خودمون میلیون های سایت ایرانی با وردپرس راه اندازی شدند، زنده ترین مثال ممکن همین وب سایت ماست، یعنی وب سایت آکادمی انار کاملاً با همین روش طراحی شده که ما فعالیت های مختلفی در سایت داریم از جمله فروش دوره های آموزشی ما که در سایت اتفاق میفته و کاربران سایت ما پنل کاربری پیشرفته ای دارند که به دوره های خریداری شده دسترسی دارند.

سایت های ایرانی که با همین روش طراحی شدند: آکادمی انار، دیجیاتو، دیجی کالا مگ، آوازک، وب سایت رضا عطاران و …

با پیشرفت که سیستم های مدیریت محتوا داشتند امروزه ما می‌توانیم وب سایت های مختلف خود را با این روش طراحی کنیم، حتی فروشگاه های اینترنتی قوی و قدرتمندی را می‌توانید راه اندازی کنید و در عرض چند ساعت یک وب سایت در حد امکانات دیجی کالا داشته باشید.

باورهای اشتباه در طراحی سایت

بسیاری از مواقع هنگام صحبت با کسانی که با طراحان سایت گفتگو داشتند باورهای اشتباه و غلطی را میشنوم که در مورد طراحی سایت بدون کدنویسی به افراد بی خبر از همه جا گفته می شود برای مثال اینکه این روش ها محدود هستند در صورتی که واقعاً اینطور نیست و اگر شما کار حرفه ای با آنهارا یاد بگیرید می‌فهمید که وب سایت های حرفه ای و عالی را بدون کدنویسی و دانش برنامه نویسی می‌توانید راه اندازی کنید.

یا باور اشتباه دیگر که می گویند سایت های ساخته شده با این روش امن نیستند و امنیت خوبی ندارند! باید بگم که سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس توسط برنامه نویسان خِبره و کاربلد در سراسر دنیا طراحی شده و هر روز بروزرسانی می‌شوند شما با رعایت موارد امنیتی کاملاً وب سایت خود را در برابر نفوذ محفوظ می‌کنید پس نگران نباشید و اجازه ندید کسی از اطلاعات کم شما سواستفاده کند.

چه وب سایت های می توانم طراحی کنم؟

با روش های که خدمت شما آموزش میدهیم شما می‌توانید انواع وب سایت های خبری، شرکتی، وبلاگی، فروشگاهی و چند منظوره را طراحی کنید و کسب و کار اینترنتی خود را خیلی سریع راه اندازی کنید و به درآمد عالی برسید.

طراحی سایت بدون کدنویسی چه امکاناتی دارد؟

امکانات بسیار زیادی وجود دارد که نام بردن آنها واقعاً امکان پذیر نیست چون تعدادشون خیلی زیاده اما رایج ترین امکاناتی که شاید شما هم به آن ها نیاز دارید و خیلی پرکاربرد هستند را در ادامه لیست می کنم.

  • راه اندازی سایت بدون کدنویسی و دانش برنامه نویسی
  • شخصی سازی تمام بخش های سایت
  • طراحی کاملاً دلخواه
  • هزاران ظاهر مختلف و استاندارد
  • قالب های متنوع برای ظاهر سایت
  • مجهز کردن سایت به فروش آنلاین و اینترنتی
  • ایجاد فروشگاه اینترنتی
  • کاملاً سازگار با درگاه های بانکی کشور
  • فروشگاه اینترنتی در حد امکانات دیجی کالا
  • ساخت فرم های ارتباطی در سایت
  • ساخت فرم ثبت نام در سایت
  • پنل کاربری پیشرفته برای سایت
  • امکان ثبت نام و عضویت کاربران
  • ساخت فرم نظرسنجی
  • ساخت آزمون و مسابقه
  • ساخت تست های شخصیت شناسی
  • برگزاری آزمون و تست در حد کنکور
  • ایجاد وبلاگ
  • انتشار مقاله
  • دسته بندی سایت
  • سئو عالی برای موتورهای جستجو
  • درج تبلیغات در سایت
  • فروش محصولات فیزیکی
  • فروش محصولات دانلودی و دیجیتال (مثل: طرح های فتوشاپ یا دوره های آموزشی)
  • ثبت نظر توسط کاربران
  • پنل مدیریت حرفه ای برای سایت
  • و هزاران امکاناتی که ذکر تمامی آنها امکان پذیر نیست…

چطور از طراحی سایت به درآمد برسیم؟

برای اینکه وب سایتی به درآمد برسه لازم که علاوه بر طراحی سایت شما اصول راه اندازی کسب و کار اینترنتی را هم یاد بگیرید و در کنار آن مباحثی مثل: سئو، بازاریابی محتوا (تولید محتوا)، اینستاگرام مارکتینگ (بازاریابی اینستاگرام)، بازاریابی شبکه های اجتماعی، تبلیغات آنلاین و…را نیز تسلط داشته باشید، اگر این موارد را یاد بگیرید شما یکی از پولساز ترین و ضروری ترین مهارت های حال حاضر در دنیا را فرا گرفته اید.

مسیر وبمستران مبتکر

روش های درآمدزایی از سایت بسیار و مختلف است که اصلی ترین آن ها را در ادامه عنوان می‌کنم:

  • فروش محصولات فیزیکی (انواع کالا، کیف، کفش، لپ تاپ، تشک، لوستر و…) و هر چیزی که در بازار به فروش می رسد در اینترنت هم می تواند به فروش برسد.
  • فروش محصولات دانلودی یا دیجیتال (مثل دوره های آموزشی، طرح های لایه باز فتوشاپ، فروش فیلم و…)
  • درآمد از تبلیغات (سایت های خبری یا مجله ها می توانند از تبلیغات خود به درآمد برسند.)
  • درآمد از طراحی سایت و خدمات دیجیتال مارکتینگ (شما با کسب این مهارت ها می‌توانید همین خدمات را ارائه کنید.)

سایت خودت رو راه میندازی، اونو مجهز میکنی به فروش آنلاین، درگاه ایرانی بهش وصل میکنی تا آنلاین بتونی بفروشی، محتوا میسازی در مورد محصول یا خدمات خودت و بعد فروش میکنی و با تبلیغات فروش خودت رو چند برابر میکنی…

ویدیو رایگان طراحی سایت

اگر علاقمند هستی که طراحی سایت کنی میتونی این ویدیو رایگانی که برای شما آماده شده را دانلود و مشاهده کنید تا اطلاعات خود را چند برابر کنید.

 

آموزش رایگان کسب و کار اینترنتی

چطور طراحی سایت یاد بگیرم؟

حتماً شما هم علاقمند هستید که طراحی سایت یاد بگیرید، حرفه ای پولساز و ضروری که این روزهای کرونایی خصوصاً همه نیاز آن را حس کردند، اگر علاقه دارید که طراحی سایت را بصورت اصولی و کاملاً حرفه ای یاد بگیرید و روش های افزایش بازدید وب سایت را بیاموزید پیشنهاد میکنم حتماً توضیحات دوره وبمستران مبتکر را بخوانید ما در دوره جامع وبمستران مبتکر به شما 0 تا 100 طراحی سایت را آموزش دادیم و علاوه بر طراحی سایت مباحثی مثل: سئو و بهینه سازی وب سایت، تولید محتوا و بازاریابی آنلاین را در کنار مباحث مهمی همچون اینستاگرام مارکتینگ و تدوین ویدیو و آموزش فتوشاپ بیان کردیم یعنی یک دوره کامل و جامع برای شما که بتوانید کسب و کار اینترنتی خود را با قدرت استارت بزنید و به درآمد برسانید.

ما آموزش های رایگانی هم برای طراحی سایت داریم مثل آموزش وردپرس که بصورت رایگان از وب سایت ما منتشر شده و شما می‌توانید به رایگان از آن استفاده کنید اما باید بدانید که طراحی سایت و تکنیک های حرفه ای فروش آنلاین را در دوره های رایگان پیدا نخواهید کرد و حتماً دیدید افرادی را که طراحی سایت را یاد گرفتند اما نمی توانند یک سایت را به درآمد عالی برسانند، پس اینجاست که تکنیک های مارکتینگ و بازاریابی مطرح می‌شود پس اگر قصد دارید یک حرفه ای باشید و به درآمدهای بالا فکر می‌کنید حتما در دوره وبمستران مبتکر ما شرکت کنید.

آموزش طراحی سایت با دوره جامع وبمستران مبتکر

دوره جامع وبمستران مبتکر

آموزش 0 تا 100 طراحی سایت بدون کدنویسی

آموزش سئو و بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجوگر مثل گوگل

آموزش کامل تولید محتوا و بازاریابی محتوا + آموزش های تدوین ویدیو و فتوشاپ

و ده ها سرفصل طلایی برای درآمد میلیونی شما از وب سایت

آموزش های رایگان آکادمی انار برای شما

آموزش کسب و کار اینترنتی

دوره رایگان راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی

لوگو وردپرس فارسی - Logo Wordpress

دوره رایگان آموزش وردپرس

آموزش های رایگان با وبلاگ انار

فهرست