دوره رایگان 0 تا 100 آموزش GTMetrix به زبان ساده

سلام و درود به خانواده بزرگ انار ، با دوره رایگان 0 تا 100 آموزش GTMetrix به زبان ساده در آکادمی انار خدمت شما هستیم و مفتخریم که با یک دوره رایگان دیگه در وب سایت انار می توانیم در خدمت شما عزیزان باشیم، ما در سایت انار دوره های آموزشی رایگان زیادی را در اختیار علاقمندان قرار داده‌ایم و خوشحالیم که تمامی این دوره ها مورد استقبال شما قرار گرفته، همین استقبال و بازخوردهای مثبت شما بود که به ما انگیزه داد تا تصمیم به آموزش ابزار GTMetrix بگیریم…

آموزش جی تی متریکس

در دوره آموزش GTMetrix سعی داریم تا تمامی بخش های مربوط به این ابزار را مورد بررسی قرار دهیم و اگر همراه این آموزش باشید حتماً شما هم به یک متخصص در افزایش سرعت و بهبود رتبه سایت در جی‌تی متریکس تبدیل می‌شوید.

آموزش رایگان ابزار GTMerix - آکادمی انار

معرفی ابزار جی‌تی متریکس

معرفی ابزار جی‌تی متریکس : ابزار gtmetrix به وبمستران (طراحان سایت) کمک می‌کند تا وب سایت خود را آنالیز کنند و مشکلات و ضعف های سایت را پیدا کنند، سپس با درک این موضوع اقدام به رفع این مشکل و به قول معروف بهینه سازی سایت را شروع کنند.

سرعت یک سایت به عوامل مختلفی مربوط می شود که اگر قصد افزایش سرعت سایت خود را دارید ابتدا باید مشکلات سایت خود را پیدا کنید، برای پیدا کردن این مشکلات و اشکالات می توانید به وب سایت GTMetrix.com مراجعه کنید تا پس از بررسی این وب سایت کاربردی به شما یک گزارش کامل ارائه دهد.

بعد از اینکه گزارش جی تی متریکس را دریافت کردیم باید چه کنیم؟ ابتدا باید با ارور های مختلف در ابزار gtmetrix آشنا شویم تا بتوانیم دلیل آن را تشخیص دهیم سپس باید به فکر حل مشکلات باشیم و راهکار مناسب حل مشکلات جی تی متریکس را بدانیم، در جلسات آموزش جی تی متریکس شما کاملا با این مسئله آشنا خواهید شد و در انتهای این آموزش ها قادر خواهید بود که مشکل هر وب سایتی را برطرف کنید.

پس تا اینجا متوجه شدیم که برای بهبود سرعت سایت، ابزاری با نام GTMetrix وجود دارد که با مراجعه به آدرس gtmetrix.com می‌توانیم به این ابزار دسترسی داشته باشیم، این ابزار گزارش کاملی از وب سایت ما تهیه میکند و ما با شناخت دقیق این ابزار مواردی که نیاز به اصلاح دارند را یکی یکی رفع می‌کنیم تا یک وب سایت بهینه را رقم بزنیم.

توجه داشته باشید که سرعت یک سایت بسیار مهم است و سایتی که سرعت پایینی داشته باشد، کاربران آن را خیلی سریع ترک می‌کنند و در نتیجه موتورهای جستجوگر مانند گوگل نیز، این سایت ها را جریمه میکنند و از نتایج جستجو حذف خواهند کرد. و سایتی که در موتورهای جستجوگر جایگاه مناسبی نداشته باشد قطعاً از بازدید کمی نیز برخوردار است و این مسئله روی فروش شما نیز تاثیرگذار خواهد بود.

پس اگر سایت شما نیز احتیاج به اصلاح دارد، یا خودتان دست به کار شوید یا به یک متخصص مراجعه کنید. (واحد تعمیرات سایت)

 

سایت جی تی متریکس GTmetrix چیست؟

همانطور که در بالا توضیح دادم سایت جی تی متریکس که با دامنه GTmetrix.com در دسترس عموم کاربران قرار دارد و بدون ثبت نام در آن می‌توانید وضعیت سرعت وب سایت خود را بررسی و آنالیز نمائید. کاری که این سایت میکنه آدرس یا URL صفحه‌ای که برای بررسی در آن وارد میکنید را تمام فایل های که برای لود در آن صفحه استفاده شده را مورد بررسی قرار می‌دهد، پارامتر های مختلفی در جی تی متریکس وجود دارد که با وجود این پارامترها می تواند آدرس مورد نظر شما را امتیازدهی کند و در آخر بصورت میانگین امتیاز هر بخش را به شما نمایش دهد.

چگونه یک سایت را در GTMetrix بررسی کنیم؟

برای بررسی یک آدرس در جی تی متریکس کافی است که به آدرس gtmetrix.com مراجعه کنیم. همانطور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید آدرس سایت مورد نظر خودمان را در کادر مربوط وارد می‌کنیم و در انتها روی گزینه Test your site کلیک می‌کنیم تا فرآیند بررسی سایت آغاز شود.

توجه داشته باشید مدت زمان بررسی درخواست شما با توجه به درخواست های موجود بر روی سرور می‌تواند مختلف باشد و گاهی اوقات در زمان های شلوغی و ترافیک سایت می تواند کمی این بررسی طولانی شود.

تست سایت در جی تی متریکس

بعد از چند دقیقه نتایج بررسی برای شما نمایش داده می‌شود، در ادامه نتیجه بررسی من رو مشاهده می‌کنید.

بررسی GTmetrix

همانطور که در تصویر بالا می‌بینید قسمتی که با مربع قرمز رنگ مشخص کردم دو بخش اصلی با نام Performance Scores و Page Details وجود دارد در بخش پرفورمنس اسکور دو بخش با نام های PageSpeed Score و YSlow Score وجود دارد که در ادامه معرفی میکنم.

PageSpeed Score

در اینجا بخش های مربوط به PageSpeed Score را دسته بندی می‌کند و بصورت یک میانگین  از 0 تا 100%  بررسی می‌کند همچنین این رتبه با حروف انگلیسی از حرف A تا F نیز گریدبندی یا همان رتبه بندی می‌شود و رنگ این بخش هم از سبز 100% شروع می شود و هر چه نمره شما به 0 نزدیک تر باشد به رنگ قرمز نزدیک تر می شود.

در مجموع بخش PageSpeed Score بیشتر مربوط به الگوریتم های گوگل می‌باشد و بر همین اساس وب سایت شما را بررسی می کند.

YSlow Score

اما بخش دوم که با نام YSlow Score وجود دارد، هم در عملکرد رنگ ها و رتبه دهی مانند بخش پیج اسپید می‌باشد و هر چه نمره شما به 100 نزدیک تر باشد سبز تر خواهد بود.
در مجموع بخش Yslow Score بر اساس الگوریتم های yahoo میباشد و به این وسیله فایل های که باعث کندی در وب سایت شما می شوند را میتوانید بررسی کنید و برای اصلاح اقدام کنید.
اما در بخش Page Details هم سه آمار مهم دیگه را به شما نمایش میده که در ادامه این سه مورد را هم توضیح میدهم.

Fully Loaded Time

حداکثر زمانی که برای لود سایت شما توسط کاربر لازم است را نمایش میدهد برای مثال در تصویر بالا لود سایت من را 6.4 ثانیه تشخیص داده، این مدت زمان از زمانی که کاربر درخواست خود را به مرورگر اعلام می کند و تا پایان زمانی که تمام فایل ها لود شود ادامه دارد.

Total Page Size

این بخش حجم کلیه فایل‌هایی که در سایت لود میشه رو با هم جمع میکند و در نهایت در اینجا به شما نمایش میدهد این گونه تشخیص میدهیم چه میزان حجم و ترافیک برای کاربر مصرف خواهد شد که بر اساس MB (مگابایت) نمایش داده میشود.

Requests

گزینه ریکوئست نیز تعداد درخواست‌های HTTP که برای لود صفحه به سرور ارسال میشود را نمایش میدهد که هر چقدر این تعداد را کمتر کنید و فایل‌هایی که میتواند در کنار هم قرار بگیرد، را در کنار هم قرار دهید سرعت لود سایت بیشتر و بهتر خواهد شد.

 

آموزش رفع خطاهای جی تی متریکس

فهرست