مدیریت کاربران در وردپرس

مدیریت کاربران در وردپرس

آموزش بخش کاربران سایت وردپرس

با سلام خدمت همراهان ارزشمند آکادمی انار، امروز با جلسه سیزدهم از دوره آموزش وردپرس خدمت شما هستیم، به همین زودی 13 جلسه را پشت سر گذاشتیم و رسیدیم به بخش مهم کاربران در وردپرس که از این بخش شما می‌توانید کاربران خود و مدیران سایت وردپرسی خودتون رو مدیریت کنید، اگر جلسات گذشته آموزش را مشاهده نکردید حتماً برگردید و به ترتیب جلسات را دنبال کنید.

مدیریت نقش های کاربری در وردپرس

هر وب سایتی که راه‌اندازی می‌شود حتما به بخشی برای مدیریت کاربران و مدیریت نقش های کاربری نیاز دارد، برای مثال فرض کنید، هر کاربری در سایت شما لازم نیست به پنل مدیریتی سایت شما دسترسی داشته باشد، اعضا معمولی سایت را باید بتوانید از یک بخشی مدیریت کنید همچنین شاید لازم باشد در آینده شما مدیران بیشتری را برای انجام کارهای سایت خود اضافه کنید، برای مثال کسانی که وظیفه نوشتن مقالات را برعهده دارند و یا شخصی که مسئول فنی سایت است و لازم است به تمام بخش های پنل مدیریت شما دسترسی داشته باشد، پس این موضوع در هر وب سایتی اهمیت زیادی دارد که پنل مدیریتی وردپرس هم این امکان را در اختیار شما قرار داده است.

 

بخش کاربران در وردپرس

در پنل مدیریتی وردپرس یک بخش به نام کاربران وجود دارد که دارای چند زیرمجموعه نیز می‌باشد.

اینستاگرام امیرحسین فخاری - آموزش اینستاگرام - آموزش بلاگری - آموزش کسب و کار

از پیشخوان وردپرس می‌توانید به گزینه کاربران مراجعه کنید، سه بخش هم زیر مجموعه برای بخش کاربران وجود دارد به نام 1- همه کاربران 2- افزودن 3- شناسنامه که در ادامه توضیحات لازم را مشاهده می‌کنیم. برخی سایت ها یک کاربر دارد و آن هم مدیر سایت است، اما در وردپرس برای هر نقشی یک کاربر تعریف می شود که این نشانگر قدرت وردپرس است.

پس به بخش کاربران در وردپرس مراجعه می‌کنیم.

همانطور که در تصویر بالا می‌بینید ما در بخش کاربران >> همه‌کاربران هستیم، در اینجا تمام کاربران سایت ما قابل مشاهده و مدیریت هستند. مدیریت کابران در وردپرس بسیار ساده و حرفه ای است و از اینجا می‌توانید اطلاعات و شناسنامه کاربران را مشاهده یا ویرایش کنید.

هر کاربری یک نقش کاربری در سایت شما دارد، برای مثال مدیر سایت، یا کاربر ویرایشگر ، کاربر مشترک، کاربر نویسنده و… که می توانید نقش های کاربران را هم تعیین کنید.

 

افزودن کاربر به سایت

برای افزودن دستی کاربر به سایت می‌توانید از گزینه افزودن در بخش کاربران استفاده کنید، این کار توسط خود کاربر هم در سایت امکان پذیر است اما برای تعیین نقش کاربری فقط مدیرکل می تواند تصمیم بگیرد، بصورت پیش فرض کاربرانی که ثبت نام می کنند (مشترک) هستند، هیچ مسئولیت خاصی در سایت ندارند که البته شما می‌توانید آن ها را ویرایش کنید و حتی به مدیرکل ارتقا دهید.

در تصویر بالا من برای مثال یک کاربر را به وردپرس اضافه کردم، نیاز به توضیح خاصی ندارد همه چیز فارسی و شفاف است، بعد از اینکه اطلاعات کاربری که قصد ساخت آن را دارید تکمیل کردید روی دکمه افزودن کاربر تازه کلیک می‌کنید تا کاربر شما ایجاد شود.

مدیریت نقش کاربران

در تصویر بالا بخشی را با نام  نقش کاربر مشاهده کردید که در هنگام ساخت کاربر می‌توانید نقش آن را تعیین کنید در ادامه هر کدام از نقش ها را معرفی می‌کنم.

مشترک: این کاربر دسترسی خاصی ندارد و تنها یک پیشخوان ساده و یک شناسنامه دارد.
مشارکت کننده: این نقش علاوه بر دارا بودن ویژگی های نقش مشترک، می تواند دیدگاه ها را در پیشخوان وردپرس ببینید و همچنین مطلبی را به صورت پیش نویس جهت بازبینی مدیریت سایت ایجاد کند.
نویسنده: کاربر نویسنده می‌تواند یک نوشته جدید منتشر کند، اما تنها نوشته خودرا می‌تواند ویرایش کند. (ویژه نویسندگان سایت)
ویرایشگر: این نقش تمامی ویژگی های نقش ها را دارد با این تفاوت که حق ویرایش نوشته های افراد دیگر را نیز خواهد داشت. (ویژه سردبیر)
مدیر کل: کاربر مدیرکل اختیار کامل دارد و می تواند به تمامی بخش ها دسترسی داشته باشد.

نکته مهم: بخش هایی که توضیح داده شد، نقش های اصلی هستند که در وردپرس موجود است که البته با نصب افزونه های مربوط می‌توانید این نقش ها را افزایش دهید و یا سفارشی سازی کنید با توجه به نیازهای سایت خودتان تعیین کنید چه کسی به چه بخشی دسترسی داشته باشد.

 

شناسنامه شما :

یک گزینه دیگر در پنل شماست به نام شناسنامه شما که می توانید اطلاعات خودتان را ویرایش کنید، تنها نام کاربری است که هیچ گاه در سایت قابل ویرایش نخواهد بود.

همچنین در این بخش می توانید تم theme (رنگ مدیریتی) پیشخوان خود را تغییر دهید.

 

تنظیمات عضویت کاربران در وردپرس

تنظیمات عضویت کاربران در وردپرس را در جلسه تنظیمات توضیح دادیم اما چون یک بخش خیلی ساده به این جلسه مربوط میشه ترجیح میدم بازگو کنم.

عزیزان در بخش تنظیمات همگانی دو گزینه مربوط به ثبت نام کاربران می باشد. (به تصویر زیر نگاه کنید)

در تنظیمات همگانی سایت برای اینکه کاربران بتوانند در سایت شما ثبت نام کنند باید گزینه ” هر کسی می‌تواند نام‌نویسی کند ” را فعال کنید.

همچنین از گزینه نقش پیش فرض کاربر تازه، یعنی کاربری که تازه در سایت ثبت نام میکنه به صورت پیش فرض چه نقشی داشته باشه؟؟؟

توجه کنید که این گزینه روی مشترک باقی بمونه، چرا که با دسترسی بیشتر به کاربران تازه ورود پیش زمینه اتفاقات ناگوار را در سایت رقم زدید.

مثلاً پیش فرض رو بذارید روی مدیر کل هر کی ثبت نام کنه مدیر کل سایت میشه (چه شیر تو شیری میشه) خخخ 🙂

 

جمع بندی:

مدیریت کاربران در وردپرس به راحتی هر چه تمام تر انجام می‌شود، هر وب سایتی باید بخشی برای مدیریت کاربران خود داشته باشد، همچنین شاید شما در سایت خود نیاز داشته باشید افرادی را مسئول کارهای مختلف کنید، مثلاً شخصی بتواند مقالات جدید در سایت منتشر کند پس باید یک نویسنده با اختیارات محدود تعریف کنید، توضیحات لازم به همراه تصاویر در این جلسه ارائه شد، اگر سوالی برای شما باقی مانده می‌توانید در بخش نظرات همین جلسه بپرسید.

موفق باشید.

تاریخ آخرین بروزرسانی این صفحه: 1399/07/15

 

دوره ادمینی اینستاگرام
نوشتهٔ پیشین
همه چیز درباره شادوبن و اکشن بلاک در اینستاگرام
نوشتهٔ بعدی
برگه ها در وردپرس

این مطالب نیز به شما پیشنهاد میشود…

0 0 رای ها
رتبه بندی مقاله
اشتراک
اطلاع از:
guest

5 نظرات
بیشترین امتیاز
جدیدترین قدیمی‌ترین
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات
فهرست

*

*

*

5
0
درباره این مطلب نظری دارید؟x