آموزش بخش نمایش و تغییر پوسته و قالب وردپرس
با سلام خدمت همه همراهان عزیز دوره آموزش وردپرس فارسی با جلسه هفتم از آموزش وردپرس در خدمت شما همراهان عزیز آکادمی انار هستیم. همانطور که در گذشته چندین بار گفتیم، وردپرس از قدرت بالایی برخوردار است و آموزش امروز کمی از قدرت وردپرس را به رخ خواهد کشید.
در وردپرس شما میتوانید برای سایتی که ایجاد کردید یک ظاهر مناسب و ویژه قرار دهید و آن را با توجه به نیاز و سلیقه خود، شخصی سازی کنید، هر وب سایتی که در اینترنت موجود است یک قالب و ظاهر منحصر به فرد دارد و با توجه به نوع فعالیت (موضوع سایت) و خدماتی که ارائه میکند، این قالب یا پوسته میتواند متفاوت باشد.
حالا برخی افراد از قالب های آماده در مخزن وردپرس استفاده میکنند، برخی هم قالب خود را به طراحان میسپارن تا با ویژگی های آنها یک قالب شخصی برای سایت خودشون داشته باشن، و اکثریت افراد هم قالب های فارسی و حرفه ای موردنظرشون رو خریداری میکنند.
تعداد قالب های وردپرس خیلی زیاد است و با یک جستجو ساده هم میشه به خیلی از اونها دست پیدا کرد و خداروشکر منابع در این زمینه بسیار وسیع هستند.
قالب خود را پیدا کنید !!!
وارد بخش پوسته ها از بخش “نمایش” شوید.
در این بخش میتوانید از قالب های مخزن وردپرس استفاده کنید.
یا اینکه از سایت های معتبر ایرانی قالب وردپرس را دانلود کنید.
نکته۱ : قالب های مخزن وردپرس به زبان فارسی ترجمه نشده و با زبان اصلی میباشند.
نکته۲ : اگر قصد دانلود قالب از سایتها را دارید حتما باید از سایت های معتبر و شناخته شده اینکار را انجام دهید.
منظور از قالب همان پوسته است. 🙂
از صفحه پوسته ها روی گزینه افزودن پوسته کلیک کنید تا وارد بخش قالب ها شوید.
در این بخش قالب های آماده وردپرس موجود میباشد. همانطور که گفتیم دو روش نصب قالب داریم !
پس یا باید از قالب های مخزن وردپرس استفاده کنید و یا با کلیک روی گزینه بارگذاری پوسته جدید قالبی که از سایت های معتبر دانلود کردهاید را در وردپرس بارگذاری کنید…
(البته یک روش دیگه برای نصب قالب از طریق هاست وجود داره که توی یه مقاله دیگه توضیح خواهیم داد.)
نصب قالب یا پوسته در وردپرس
برای نصب قالب یا همان پوسته در وردپرس میتوانیم با کلیک روی “…Browse” و انتخاب قالب روی گزینه “Choose file” کلیک کنید تا قالب بارگذاری شود.
و سپس قالب را فعال کنید !!! قالب شما فعال شد !!! حالا میتوانید آن را شخصی سازی کنید …
وقتی شما قالبی را نصب می کنید گزینه ای با عنوان “سفارشی سازی” یا شخصی سازی در منوی نمایش ظاهر میشود که شما می توانید با کمک آن برخی تنظیمات اساسی را انجام دهید.
همچنین میتوانید از بخش نمایش >> سفارشیسازی را انتخاب کنید و وارد صفحه جدید شوید.
سفارشیسازی قالب
مانند تصویر بالا : از این بخش میتوانید برخی از امکانات قالب را فعال / غیرفعال کنید، یا ابزارکی به سایدبار یا فوتر سایت اضافه کنید، تنظیمات این قسمت به قالب شما بستگی داره، برخی از قالب های وردپرس تنظیمات بیشتر و حرفه ای تری دارند.
همچنین با نصب بعضی از قالب های وردپرس یک بخش به منوی مدیریتی وردپرس شما اضافه میشود (بیشتر اوقات نام این بخش تنظیمات قالب میباشد)
اگر این بخش هم به پنل مدیریتی شما اضافه شد به این معنی است که امکانات و ویرایش های بیشتری در قالب میتوانید انجام دهید.
چه قالبی را برای وب سایت وردپرسی انتخاب کنیم؟
چه قالبی را برای وب سایت وردپرسی انتخاب کنیم؟ اولین سوالی که ممکن است برای شما رخ دهد. ما با توجه به موضوع و خدماتی که در وب سایت ارائه میکنیم باید یک قالب وردپرسی را انتخاب کنیم. مثلاً اگر یک وب سایت خبری یا مجله ای هستید باید به دنبال قالب خبری وردپرس باشید، یا اگر وب سایت شما یک سایت فروشگاهی به حساب می آید باید به دنبال قالب های فروشگاهی وردپرس باشید.
نکاتی که در انتخاب قالب وردپرس حائذ اهمیت است…
- کدنویسی بهینه و استاندارد
- سرعت مناسب
- پشتیبانی مناسب
- بروزرسانی مرتب
- امکانات مناسب نیاز ما
- و…
حتما در یک مقاله جداگانه مفصل درباره اینکه چگونه یک قالب وردپرس انتخاب کنیم، صحبت میکنیم، اما امیدوارم که جلسه هفتم از آموزش وردپرس برای شما مفید و جذاب بوده باشد، حتما در جلسه بعدی (جلسه هشتم آموزش وردپرس) همراه ما باشید…
جمع بندی:
همانطور که میدانید بعد از نصب وردپرس یک قالب خیلی ساده و معمولی بصورت پیش فرض روی سایت ما قرار میگیره که ما میتوانیم این ظاهر را تغییر دهیم و یک قالب (پوسته) جدید در وردپرس نصب کنیم، نصب کردن یک قالب جدید در وردپرس چند دقیقه بیشتر زمان نمیبره و بسیار سریع این اتفاق میفته، شما بین پوسته های وردپرس هر قالبی را که تمایل داشته باشید میتوانید روی وردپرس نصب کنید.
دانلود قالب وردپرس از منابع معتبر بسیار حائذ اهمیت است و بهتر است از منابع معتبر برای یافت و دانلود قالب وردپرس استفاده کنید.
اگر سوالی درباره این جلسه باقی ماند در بخش نظرات بپرسید تا همکاران من به شما پاسخ دهند.
تاریخ آخرین بروزرسانی این صفحه: ۱۳۹۸/۰6/30