طراحی سایت بدون کدنویسی

چگونه بدون کدنویسی طراحی سایت کنیم؟

آیا بدون کدنویسی می‌توان طراحی سایت کرد؟

سلام خدمت همراهان ارزشمند آکادمی انار، سوال بسیار رایجی که از ما پرسیده می‌شود، آیا بدون کدنویسی می‌توان طراحی سایت کرد؟ یا اگر بله چگونه بدون کدنویسی طراحی سایت کنیم؟ یا سایتی که بدون کدنویسی طراحی می‌شود آیا کامل نیازهای ما را برطرف می‌کند؟ قابل اعتماد است؟ و… قصد داریم در این مقاله تمام این سوالات را پاسخ دهیم و جای ابهامی برای شما باقی نگذاریم. پس اگر واقعاً عزم خود را جزم کرده‌اید که صاحب یک وب سایت حرفه ای شوید، حتماً این مقاله را تا انتها و با دقت مطالعه کنید.

 

اصلاً طراحی سایت بدون کدنویسی امکان پذیر است؟

خیلی مقدمه چینی نمی‌کنم بله امکان پذیر است و امروزه با گسترش سیستم های مدیریت محتوا (CMS) اینکار به راحتی انجام می‌گیرد. از آنجایی که سیستم های مدیریت محتوا امروزه بسیار قدرتمند شدند، وب سایت های که به کمک آنها طراحی می‌شوند اصلاً ضعیف و یا غیرقابل توسعه نیستند، بلکه بسیار منعطف و پیشرفته هستند. شاید اگر 8 سال پیش به دنبال CMS ها می‌رفتیم اینقدر با قاطعیت نمی‌توانستیم از سیستم های مدیریت محتوا دفاع کنیم چرا که آنها تا یه حدی قابل توسعه بودند و بلاخره جای بود که کاملاً ما را تنها می‌گذاشتند اما اکنون اینطور نیست، شما به کمک یک سی‌ام‌اس می توانید یک سایت کاملاً حرفه ای با تمام امکانات مورد نیاز خود را طراحی کنید.

سیستم مدیریت محتوا یا CMS چیست؟

اینستاگرام امیرحسین فخاری - آموزش اینستاگرام - آموزش بلاگری - آموزش کسب و کار

در یک مقاله جداگانه مفصل درباره اینکه “سیستم مدیریت محتوا چیست؟” صحبت کردیم. حتی در مقاله دیگری با عنوان “بهترین سیستم مدیریت محتوا”  به معرفی برترین CMS سال اشاره کردیم اما اگر خیلی مختصر بخواهم اینجا درباره سیستم مدیریت محتوا بگویم: سیستم مدیریت محتوا به ما این امکان را می دهد تا در کمترین زمان ممکن و بدون نیاز به دانش تخصصی و برنامه نویسی یک وب سایت یا فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنیم.

 

چگونه بدون کدنویسی طراحی سایت کنیم؟

حال به این موضوع بپردازیم که چگونه بدون کدنویسی طراحی سایت کنیم؟ با انتخاب یک CMS (سیستم مدیریت محتوا) و آشنایی پایه ای با طراحی سایت و صفحات وب می توانیم اینکار را انجام دهیم. فقط قبل از اینکه به معرفی محبوب ترین CMS بپردازیم به این سوال پاسخ دهیم که چگونه بدون کدنویسی و کمک سیستم مدیریت محتوا می توان طراحی سایت کرد؟

در گذشته برای کار با کامپیوتر و سیستم عامل DOS نیاز بود تا شما دانش تخصصی داشته باشید و حداقل با فرمان های مختلف داس آشنایی داشته باشید، کار با محیط داس سخت و پیچیده بود و هر کسی خیلی ساده نمی توانست با آن ارتباط پیدا کند، تا زمانی که ویندوز توسط مایکروسافت عرضه شد، یک محیط کاملاً گرافیکی که با چند کلیک ساده می توانستید به زبان ماشین بفهمانید که به دنبال چه چیزی هستید! واقعاً تعجب آور بود، کار با کامپیوتر بسیار ساده بود به نحوی که حتی کودکان هم کار با آن را درک می‌کردند.

اکنون طراحی سایت با CMS هم به همین راحتی و به سادگی چند کلیک شده، البته طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا هم مثل تمام کارهای دیگر در این دنیا به تجربه و آموزش نیاز دارد اما در کل باید بدانید که سخت و پیچیده نیست و با کمی حوصله و زمان خیلی سریع به نتیجه دلخواه میرسید. پس تا اینجا درک درستی نسبت به طراحی سایت بدون کدنویسی پیدا کردیم حالا باید بدانید که از چه سیستم مدیریت محتوایی شروع کنید؟ یا بهترین آنها کدام هستند؟ چرا؟ و چگونه می توانیم شروع کنیم؟ اگر موافق باشید برسیم به اصل داستان و شاید جذاب ترین قسمت این مقاله…

سیستم مدیریت محتوا وردپرس WordPress

یکی از رایج ترین و محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا در جهان، وردپرس wordpress نام دارد، شاید بارها نام آن را شنیده باشید اما نمی‌دانستید که دقیقاً چیست و چه کاری می کند؟ وردپرس یکی از سیستم های رایگانی است که به شما امکان طراحی سایت بدون کدنویسی را می‌دهد، تعداد بسیار زیادی از وب سایت های که در وب فارسی مشاهده می‌کنید از همین روش طراحی و مدیریت شده‌اند، مانند وب سایت ما: آکادمی انار کاملاً با وردپرس طراحی و مدیریت می‌شود. وردپرس به زبان فارسی نیز ارائه شده و تمام دنیا می توانند از آن استفاده کنند چون برای 32 زبان زنده دنیا ترجمه شده است.

اما بین سیستم های مدیریت محتوا چرا وردپرس؟

همانطور که می‌دانید سیستم های مدیریت محتوای زیادی برای طراحی سایت وجود دارد از جمله: وردپرس – جوملا – دروپال – اپن کارت – پرستاشاپ – مجنتو و… اما چرا بین این همه CMS ما وردپرس را انتخاب کردیم؟ در ادامه دلایل خودم را برای این انتخاب مطرح می‌کنم و تجربیاتی که طی این سالها از کار با CMS های مختلف داشتم.

زمانی که وارد دنیای وب شدم، یک وبلاگنویس ساده بودم با سیستم های مختلف وبلاگنویسی کار میکردم از جمله ایرانی و خارجی، اما همه آنها محدودیت های داشتند و ما بدون کدنویسی نمی‌توانستیم تغییرات زیادی در آنها ایجاد کنیم پس لازم شد که برم سراغ کدنویسی و زبان های برنامه نویسی، در همان دوره ها بود که با وردپرس آشنا شدم، وردپرس کاملاً بدون کدنویسی همه چیز را در اختیار تو قرار میداد واقعاً برای من که سالها وبلاگنویسی کرده بودم و یا برای هر چیز کوچکی مجبور بودم دست به کد بشم و خودم کد مورد نظر رو بنویسم، یک جور معجزه بود. اما به چند دلیل اساسی وردپرس را پیشنهاد می‌کنم:

  • منابع بسیار فراوان برای قالب و افزونه
  • منابع آموزشی جامع و کامل از جمله آکادمی انار که آموزش های ویژه ای برای شما تهیه دیده
  • در حال توسعه (تیم برنامه نویسی قوی پشت این CMS قرار داره که هر روز بهتر از دیروز میشه)
  • امنیت بالا
  • راحتی و سرعت بالای کار

اگر قصد راه اندازی یک سایت حرفه ای و یا یک فروشگاه اینترنتی را دارید، وردپرس خیلی سریع می‌تواند شما را به درآمد برساند چون شما درگیر کدنویسی و مسائل وقت گیر نخواهید شد و خیلی سریع سایت شما در چند ساعت حاضر و آماده است و می‌توانید درآمد خود را آغاز کنید! چه چیزی لذت بخش تر از این؟

 

چگونه طراحی سایت با وردپرس را شروع کنم؟

ما در آکادمی انار دو دوره آموزشی داریم، یکی طراحی سایت بدون کدنویسی که بصورت ویدئویی هست و کاملاً پروژه محور شما یاد می‌گیرید که با کمک وردپرس خیلی سریع در چند ساعت وب سایت حرفه ای خود را راه اندازی کنید و دیگر آموزش ما که بصورت کاملاً رایگان عرضه شده است در لینک آموزش وردپرس قابل رویت است، تمام جلسات این دوره بصورت رایگان وجود دارد و شما می‌توانید با مطالعه آن تمام مراحل راه اندازی یک سایت با وردپرس را بیاموزید.

شما در دوره آموزش رایگان وردپرس با تمام جزئیات طراحی سایت و راه اندازی یک وب سایت واقعی آشنا می‌شوید و می‌توانید با سرعت یک وب سایت وردپرسی برای خود یا دیگران طراحی کنید.

 

امیدوارم که این مقاله آموزشی برای شما مفید بوده باشد و اطلاعات ارزشمندی را یاد گرفته باشید، سوالی درباره این مقاله داشتید در بخش نظرات مطرح کنید.

دوره ادمینی اینستاگرام
,
نوشتهٔ پیشین
حذف محدوده قیمت در ووکامرس
نوشتهٔ بعدی
آموزش کامل گراویتی فرم

این مطالب نیز به شما پیشنهاد میشود…

0 0 رای ها
رتبه بندی مقاله
اشتراک
اطلاع از:
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات
فهرست
0
درباره این مطلب نظری دارید؟x