جلسه اول آموزش وردپرس - آکادمی انار

آموزش کامل راه اندازی یک سایت حرفه ای

آموزش کامل راه اندازی یک سایت حرفه ای

سلام بر شما، خوشحالم که با اولین جلسه از دوره آموزش وردپرس که بصورت کاملاً رایگان در وب سایت آکادمی انار منتشر شده، همراه شما هستم.

ما در این دوره آموزشی قرار است آموزش کامل راه اندازی یک سایت حرفه ای را با شما در میان بگذاریم، اگر تا پایان این دوره همراه ما باشید شما قادر خواهید بود که به کمک وردپرس وب سایت خودتان را بدون حتی یک خط کدنویسی راه اندازی کنید که این تجربه خیلی هیجان انگیزه و بهتون تبریک میگم همراه این دوره رایگان ما باشید تا خودتان لذت طراحی سایت را بچشید.

 

ویدیو جلسه اول آموزش وردپرس

همراهان عزیز آکادمی انار با توجه به درخواست های شما عزیزان، آموزش ویدئویی این جلسه هم به این صفحه اضافه شد.

اینستاگرام امیرحسین فخاری - آموزش اینستاگرام - آموزش بلاگری - آموزش کسب و کار

برای درک بهتر موضوع حتی اگر ویدئو را مشاهده کردید، ادامه متن آموزشی را جهت یادآوری و درک بهتر موضوع مطالعه کنید.❤️

موارد لازم برای راه اندازی یک وبسایت

طراحی سایت مثل آشپزی میمونه، در آشپزی برای تهیه هر غذا یک سری مواد لازم احتیاج دارید و سپس با مهارتی که دارید مواد را باهم ترکیب می کند و به نتیجه نهائی می رسید در طراحی سایت هم به همین شکل است در ابتدا لازم است که با موارد لازم برای راه اندازی وب سایت آشنا شویم تا در ادامه آگاهانه قدم ها را برداریم. این موارد را با هم مرور می کنیم…

وب سایت چیست؟

سایت، در واژه به معنی مکان یا محل می‌باشد، برای شروع یک کسب و کار به یک مکان نیاز است. برای مثال مغازه را در نظر بگیرید، مغازه همان مکانی است که یک کسب و کار دارد تا اجناس خود را درون آن قرار دهد. وب سایت دقیقاً مثل یک مغازه می ماند. که البته اگه دوره رایگان اینترنت بیزنس شرکت کرده باشید و جلسات را کامل مطالعه کرده باشید به خوبی این شباهت را می‌توانید درک کنید.

دقت کنید که مغازه و وب سایت چند شباهت اصلی با یکدیگر دارند.

  1. اسم مغازه (نام وب سایت)
  2. مکان مغازه (هاست)
  3. آدرس مغازه (آدرس وب سایت)
  4. دکوراسیون داخلی مغازه (طراحی وب سایت)

 

نام دامنه یعنی اسم مغازه

هر مغازه یک نام دارد و هر وب سایتی یک نام و آدرس دامنه دارد که از این طریق می توان آن را پیدا کرد. هر وب سایتی در دنیا یک آدرس دامنه دارد برای مثال آدرس دامنه وب سایت ما TAnar.ir می‌باشد یا آدرس دیجی کالا DigiKala.com می‌باشد. قسمت DigiKala نام این کسب و کار است و قسمت .com پسوند این دامنه است که پسوندهای رایج در اینترنت را در زیر به شما معرفی می کنیم.

مثال:

  • .IR
  • .ORG
  • .COM
  • .NET
  • و…

اما این پسوندهای دامنه ها با یکدیگر چه تفاوتی دارند؟ در واقع این پسوندها برای این بوجود آمد که یه جور دسته بندی برای وب سایت ها باشد مثلاً وب سایت های آموزشی از پسوند .edu استفاده کنند یا سایت های سازمانی از پسوند .org و وب سایت های تجاری بین المللی از پسوند .com البته هر کشور هم یک پسوند منحصر به فرد خود را دارد برای مثال پسوند ایران .ir می باشد و پسوند آلمان .de این پسوندها دو حرفی هستند و هر کشور یک پسوند ملی دارد. برای اطلاعات بیشتر درباره پسوندهای اینترنتی حتماً در یک مقاله دیگر مفصل می پردازیم.

تا اینجا متوجه شدیم نام دامنه خیلی حائذ اهمیت است دقیقا مثل نام یک مغازه که برای هر کسب و کاری از ارزش بالایی برخوردار است، پس شما هم نام سایت و آدرس سایت خودتون رو به درستی انتخاب کنید و باید توجه داشته باشید باید نامی را انتخاب کنید که قبلاً توسط شخص دیگری به ثبت نرسیده باشد. زیرا هر آدرس دامنه فقط یکبار قابل ثبت است. مثل پلاک هر ماشین که منحصر به فرد است.

 

هاست سایت – مکان مغازه

زمانی که قصد اجاره یا خرید یک مغازه را دارید به مکان مغازه خیلی اهمیت میدین مثلاً کجا قرار گرفته؟ متراژش چقدر باشه؟ امنیت این مغازه و موارد این چنینی که در طراحی سایت این مکان مغازه دقیقاً مثل هاست یا فضای میزبانی میمونه. برای اینکه اطلاعات ما در یک جا ذخیره بشه و برای کاربران آنلاین قابل دسترس باشه باید یک فضای میزبانی یا هاست تهیه کنیم.

با توجه به اینکه چقدر قرار است در وب سایت شما اطلاعات ذخیره شود (شامل: متن، عکس، فیلم، صوت و…) می توانید تصمیم بگیرید که هاست شما چه ظرفیتی داشته باشد برای مثال 1 گیگابایت فضای ذخیره سازی داشته باشید یا بیشتر؟ برای شروع وب سایت های شخصی یا شرکتی یا خبری، همان یک یا دو گیگ کفایت میکنه و البته مواردی چون مقدار CPU، رم، پهنای باند و… هم در انتخاب هاست مهم که مفصل در مقاله دیگری به این موارد خواهیم پرداخت.

برای تهیه هاست کافیست داخل گوگل سرچ کنید خرید هاست و دامنه هزاران وب سایت و شرکت ایرانی هستند که این موارد را در اختیارتان قرار می دهند، نکته مهم این است که از شرکتی باید هاست و دامنه را خریداری کنید که در درجه اول مطمئن باشه و خدمات خوبی ارائه کنه، چون اگر هاست شما عملکرد خوبی نداشته باشه حسابی شما رو توی دردسر میندازه.

 

فضای هاست – متراژ مغازه

شما زمانی که یک مغازه را انتخاب می‌کنید حتما به متراژش خیلی اهمیت میدین، خب باید در سایت هم به فضا اهمیت زیادی بدین و با توجه به نوع فعالیت سایت، اقدام به خرید فضای هاست کنید. البته یک تفاوتی که اینجا هاست سایت با مکان مغازه داره اینه که شما هر زمان که بخواهید می‌توانید فضای هاست خودتون رو افزایش بدین و از این بابت اصلا نگران نباشید!!!

 

دکوراسیون مغازه – طراحی سایت

خب هر مغازه ای یک دکور مناسب خودش داره که بستگی به نیاز خودش اونو طراحی کرده که ما بهش میگیم دکوراسیون داخلی یک مغازه. حالا این موضوع دقیقاً همان طراحی سایت میشه ما در طراحی سایت داریم دکور وب سایت خودمان را طراحی می کنیم و با توجه به نیاز خودمان امکانات مناسب را در نظر میگیریم. هر وب سایتی که تاسیس می‌شود حتماً هدفی پشت آن وجود داره پس باید در راستای هدفی که داره به درستی طراحی بشه و بتونه کاملاً نیاز مخاطبان خودش رو رفع کنه.

 

حالا ما چگونه طراحی سایت می‌کنیم؟

و اما سوالی که پیش میاد، تا اینجا فهمیدیم سایت، دامنه و هاست چیه؟ اما حالا بعد از اینا چجوری میشه طراحی سایت انجام داد؟

همانطور که در دوره اینترنت بیزینس هم در مورد سیستم های مدیریت محتوا توضیح دادیم، به کمک سیستم های مدیریت محتوا شما قادر خواهید بود که حتی بدون یک خط کدنویسی یک وب سایت حرفه ای و قدرتمند راه اندازی کنید.

ما در این دوره آموزشی قصد داریم به شما سیستم مدیریت محتوای وردپرس را معرفی کنیم، که یکی از قدرتمندترین و محبوبترین CMS های حال حاضر در جهان می باشد، لذت طراحی سایت با وردپرس وصف نشدنی است و تا زمانی که اون رو تجربه نکنید متوجه نخواهید شد.

اما اجازه بدید که این جلسه رو خیلی طولانی نکنیم و در مورد وردپرس در جلسات بعدی بیشتر صحبت خواهم کرد. یادتون نره که این دوره برای شما رایگان منتشر شده پس به دوستان خودتون هم معرفیش کنید، ممنون از حمایت شما…

جمع بندی:

پس فهمیدیم سایت ها شباهت فراوانی با مغازه ها دارند، از جمله این شباهت مثل ، مکان مغازه که یعنی هاست سایت – اسم مغازه که یعنی دامنه سایت و… خلاصه همه چیز به همین سادگی است که می‌بینید، آموزش طراحی سایت ما تا آخر به همین روند ساده و عامیانه ادامه پیدا میکنه و در جلسات بعدی قراره درباره وردپرس و نحوه اجرای اون روی سایت صحبت کنیم که خیلی سریع بتونید یک وب سایت قدرتمند بسازید…

برای رفتن به جلسه بعدی کلیک کنید: جلسه دوم وردپرس


تاریخ آخرین بروزرسانی این صفحه: 1400/01/18


 

دوره ادمینی اینستاگرام
,
نوشتهٔ پیشین
ارسال ایمیل خوش آمد گویی به کاربران جدید سایت
نوشتهٔ بعدی
نمایش آخرین مطالب سایت بصورت پیشرفته

این مطالب نیز به شما پیشنهاد میشود…

5 1 رای
رتبه بندی مقاله
اشتراک
اطلاع از:
guest

30 نظرات
بیشترین امتیاز
جدیدترین قدیمی‌ترین
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات
فهرست
30
0
درباره این مطلب نظری دارید؟x