کاهش بازدید پیج اینستاگرام

10 علت افت شدید پیج اینستاگرام

من امیرحسین فخاری هستم و دانشجوهام منو به امیرفا میشناسن! توی این مقاله به پرتکرار ترین سوال اینستاگرامی پاسخ می‌دهم! یعنی دلیل افت شدید پیج اینستاگرام که باعث میشه بازخورد مناسبی از پست های که منتشر می‌کنیم، دریافت نکنیم! با من همراه باشید چون کلی تجربه بین کلمات هست که منتظر شماست…

 

کم شدن بازدید پیج

امیرفا من پیجم خیلی بازدید خوبی میگرفت الان هر کاری میکنم دیگه بازدید پست هام خوب نیست! اما تا همین چند وقت پیش بازدیدام بالای چند هزارتا بود اما الان…

من از این جملات زیاد میشنوم اما دلیل اینکه ما قبلاً بازدهی خوبی از پیج داشتیم ولی الان نداریم، خیلی عمیق تر از یه جواب ساده هست، یعنی نمیشه خیلی راحت گفت دلیلش چیه و نیاز به بررسی دقیق پیج داره و اتفاقاتی که در گذشته روی پیج شما افتاده اما چند مورد اصلی وجود داره که باعث این افت شدید پیج اینستاگرام شما میشه که این موارد رو در ادامه با شما در میون میذارم.

اینستاگرام امیرحسین فخاری - آموزش اینستاگرام - آموزش بلاگری - آموزش کسب و کار

 

دلایل افت شدید پیج اینستاگرام

همه ما دوست داریم وقتی پست میذاریم انبوهی از لایک و کامنت به سمت ما سرازیر بشه! اما اگه نشه به شدت حالمون خراب میشه و دنبال دلیل میگردیم یا دنبال یه راه سریع که بتونیم لایک و کامنتامون رو بالا ببریم! در این هنگام حتی ممکن افراد سودجو با پیشنهادات اشتباه شما را وسوسه کنن و کارهای اشتباهی روی پیجتون انجام بدین که بدتر ضرر میزنید به خودتون، مثل خریدن لایک، خرید فالوور یا خرید کامنت و ویو که همگی پیج شما رو یک قدم به نابودی نزدیک تر میکنه…

من میخوام در ادامه دلایل اصلی که یک پیج افت شدیدی میکنه و بازدید پایین میاد رو خدمتتون عرض کنم، پس دفترچه یادداشت بیارین و نکته برداری کنید چون یادتون میره و اگه دنبال حل مشکل هستید باید مو به مو بررسی کنید!

 

1- مدتی فعال نبودید؟

اگر مدتی هست که کرکره پیج اینستاگرام خودتون رو بالا ندادین و هیچ پست و استوری منتشر نکردید! خب بهتون خسته نباشید میگم چون شما یکی از مهمترین دلایل افت پیج رو دارا هستید. زمانی که شما مدتی فعال نبودید مخاطبین شما در همین مدت ممکن کلی پیج جدید فالو کرده باشن که چون تعامل خوبی هم با پیج های جدید داشتن، وقتی شما بازمیگردید و دوباره فعالیت می‌کنید، این بار در اولویت مخاطبین قبلی خود نخواهید بود در واقع یعنی مخاطبین خودتون رو از دست میدین.

 

2- محتوای شما تکراری شده؟

بارها این حرف رو از کسانی که ازم مشاوره میگیرن شنیدم که میگن ما دقیقا همین پست و استوری ها رو قبلا میذاشتیم کلی بازدید داشت. مثل همیشه داریم تولید محتوا می‌کنیم اما به این نکته دقت نمی‌کنید که اگر هر روز روی یه صندلی نشستید و با مخاطب صحبت کردید، خب این بلاخره از یه جایی به بعد حوصله کاربر شما رو سر میبره و باید تغییر بدین. شما نباید یک محتوایی که نتیجه گرفته رو بارها تکرار کنید! این تکرار باعث کم اثر شدن اون محتوای شما میشه. مثلاً اگر استوری هایی که مربوط به سگ یا گربه شما، یا فرزند شما بوده بیش از حد هر روز تکرار بشه دیگه چیز تازه ای نیست! بجای تکرار مداوم هر چند وقت یکبار در موردش استوری بذارید.

 

3- ارزشی خلق کردید؟

در محتوای اخیر پیج خود خلق ارزش کردید؟ چرا مخاطب باید با محتوای شما تعامل بالا داشته باشه؟ شما به عنوان تولیدکننده محتوا باید مخاطب رو به وجد بیارین تا باهاتون به تعامل برسه! پس اگه این تعامل حاصل نشده دلیل خلق ارزش بوده. برای مثال یه ویدیو طنز بخاطر محتوای طنز و درد مشترکی که داشته باعث میشه شما اونو برای دوستت هم بفرستی که ببینه! یا محتوای آشپزی بدلیل آموزش خوبی که داده و کامل سوالات شما رو برطرف کرده میتونه باعث سیو اون پست بشه! پس به فکر خلق ارزش باشید.

 

4- فالوور فیک خریدید؟!

اخیراً فالوور یا لایک و کامنت فیک خریدید؟ این موضوع مستقیماً روی کاهش نمایش پیج شما تاثیر میذاره یعنی اگه فالوور فیک روی پیجتون بزنید باعث میشه که دیگه تعامل نداشته باشید و در نهایت اینستاگرام هم شما رو فلاپ کنه که در انتهای این مطلب درباره فلاپ صحبت می‌کنیم.

 

5- تغییر الگوریتم ها

گاهی ممکن شما یک روش ثابت برای تولید محتوا را انتخاب کرده باشید برای مثال: پست های اسلایدی که به صورت متن و تصویر هستند، اما بعد از مدتی متوجه می‌شوید که پست های شما مثل قبل بازدهی مناسب ندارد. دلیل آن تغییر الگوریتم ها توسط اینستاگرام است. برای مثال در گذشته پست هایی که به صورت تک اسلاید بودند بازدهی خوبی داشتند اما در حال حاضر بیشتر پست های اسلایدی مدنظر اینستاگرام است. البته که در نهایت محتوای شماست که اهمیت دارد اما به هر حال سیگنال های اینستاگرام در حال تغییر است.

یا مثلاً قبل تر اگر کاربری با شما تعامل مناسبی داشت همیشه استوری های شما را میدید اما اکنون شما اگر استوری ضعیف بذارید به شدت تعداد بازدید استوری کاهش میابد و دلیل آن این است که اینستاگرام خورد خورد محتوای شما را به مخاطب نشان میدهد و زمانی که استوری شما هیچ تعامل که شامل (ریپلای، شرکت در نظرسنجی و…) را نداشته باشد در واقع بازدهی کمی هم دریافت می کند.

 

6- تخلفی مرتکب شدین؟!

ممکن در چند وقت اخیر شما تخلفی مرتکب شده باشید که اینستاگرام متوجه این تخلف شده و محدودیتی برای شما اعمال کرده. مثلاً ممکن استوری یا پستی از پیج شما را حذف کرده باشه یا یکی از فعالیت های خود را برای شما بسته باشد مثلاً نتونید کسی رو لایک، فالو یا کامنت کنید. یا تعداد زیادی دایرکت فرستادین و اجازه دایرکت دادن به شما رو نمیده! فعالیت های اسپم داشتین و کامنت یا دایرکت های تکراری برای همه فرستادین یا توسط بخشی از مخاطبین این شبکه ریپورت شدین. باید بررسی کنید در چند وقت اخیر کدام محدودیت شامل حال پیج شما شده؟

به طور کلی ما دو مدل محدودیت داریم که توسط اینستاگرام اجرا می‌شود.

الف) شادوبن

شادوبن نوعی محدودیت در سایه هست به نحوی که ممکن شما متوجه آثار مخرب اون نشین! مثلاً ایدی شما توسط کاربران اگر سرچ بشه اکانت شما نشان داده نمیشه! یا حتی اگر هشتگ برای پست های خود بزنید اما شما در صفحه اون هشتگ در بخش Recent قرار نخواهید گرفت. این نوع محدودیت که به محدودیت در سایه معروف است خیلی خطرناک و مخرب که باید قوانین رو به خوبی بدانید و فعالیت اسپم نکنید تا دچار شادوبن نشوید.

بیشتر مواقع این محدودیت بدلیل استفاده از ویدیوهای که شامل قانون کپی رایت هستند، رخ می‌دهد، مثلاً از موزیکی روی ویدیو خود استفاده کردید که حق کپی رایت داشته و نباید استفاده کنید.

ب) اکشن بلاک

اگر فعالیت های مثل: لایک کردن، فالو کردن، دایرکت دادن، کامنت گذاشتن را زیاد از حد انجام دهید، شما اکشن بلاک میشین و دیگه نمیتونید اونکارو انجام بدین. این محرومیت زودتر از بین میره و ممکن خیلی خطرناک نباشه اما اگه مدام تکرار بشه میتونه پیج شما رو شادوبن کنه! پس حواستون جمع باشه…

 

7- مسابقه یا کمپین

میدونستین مسابقه و کمپین خیلی از نظر اینستاگرام خوشایند نیست؟ اون فکر میکنه شما میخواین الگوریتم ها رو دور بزنین به همین خاطر در کپشن پست هاتون حتی اگر از کلمات جایزه و کمپین و مسابقه استفاده کنید ممکن به پست شما مشکوک بشه و اگر کامنتای زیادی پستتون بگیره، حتی پست رو پاک میکنه! پس مراقب باشید اگر مسابقه هم برگزار میکنید طبیعی و کاملاً عادی انجام بدین، یه جوری که مخاطبای شما نریزن زیر پست هر کی از هر جا شد رو تگ کنن!

 

8- هشتگ و اکسپلور

اگر ورودی مناسب از هشتگ و اکسپلور دریافت نکنید! به شدت بازدید پست های شما افت میکنه چون بیشتر بازدید پست ها از همین دو روش شکل میگیره و مخاطبین پیج خودمون خیلی کمتر به پست ها دقت میکنن! شما حتماً باید تکنیک های هشتگ و اکسپلور رو بشناسید و انجام بدین! این موارد رو کامل در جدیدترین دوره آکادمی انار با نام دوره VIP اینستاگرام توضیح دادیم که حتماً پیشنهاد می‌کنم در این دوره شرکت کنید چون به زودی افزایش قیمت خواهیم داشت چون مدت هاست که تغییری در قیمت نداشته و فرصت خیلی خوبیه…

 

9- در استوری تعامل ندارید؟

راز افزایش تعامل در پست ها، افزایش تعامل در استوری هاست! اگر با مخاطبای خودتون ارتباط نزدیک نگیرید اونهارو در پست ها هم نخواهید دید! پس تعامل از استوری شروع میشه شما باید در طراحی استوری هاتون خلاق باشید و مخاطب رو همراه خودتون کنید. از استیکرهای تعاملی استفاده کنید و سعی کنید کاری کنید که هر استوری که میذارید، ریپلای داشته باشه یا اونارو با دوستاشون هم شر کنن.

یکی از تکنیک های مهم افزایش بازدید استوری بلاگری کردن هست که ماجرای مفصلی داره که ما کامل این موارد رو در دوره VIP اینستاگرام آموزش دادیم، حتماً برای یادگیری عمیق اینستاگرام در یک دوره آموزشی حرفه ای شرکت کنید چون هر چقدر هم خودتون رو عذاب بدین در نهایت آموزش باید ببینید تا نتیجه بگیرید.

 

10- تغییر موضوع پیج یا خرید پیج

اگر موضوع پیجتون رو تغییر بدین مخاطبان با یه پیج عجیب مواجه میشن که نمیدونن این چیه؟ و اصلا کی اینو فالو کردن؟ پس طبیعیه که خیلی سخت باهاش ارتباط بگیرن و همین مسئله به ضرر شما تموم میشه چون اگه نفرات اولی که پست ها و استوری های شما رو میبینن تعامل مناسب نداشته باشن، اینستاگرام برای نمایش بیشتر شما رو محدود میکنه!

به همین دلیل همیشه پیشنهاد کردم که بجای خریدن پیج، یه پیج خوب رو با تبلیغات و محتوای قوی بالا بیارین!

به جای خرید پیج، یه آموزش خوب ببینید که یاد بگیرید پیج خودتون رو بالا بیارین! این اشتباه رو هیچ وقت مرتکب نشین چون بعداً کلی زحمت که کشیدین میفهمید که مسیر رو اشتباه اومدین.

 

جمع بندی:

در بالا به 10 مورد اصلی که باعث افت شدید پیج اینستاگرام شما میشد، پرداختیم. اکنون وقت اینه ببینید که شما دقیقاً کجای کار رو اشتباه رفتین که باعث شده پیج شما افت شدیدی داشته باشه و یا بازدید و لایک پیجتون کم شده باشه، در ادامه هم یه سری موارد رایج دیگه در همین موضوع رو بررسی می‌کنم، نظیر اصطلاح فلاپ شدن پیج یا فلاپ شدن پست که خیلی از من سوال میشه.

 

معنی فلاپ شدن پیج چیست؟

فلاپ (Flop) یک لغت انگلیسی است که در لغت به معنی شکست می‌باشد. فلاپ شدن پست در اینستاگرام نیز به معنای شکست و یا افت پست است. در صورتی که پست شما توسط اینستاگرام فلاپ شود، برای تعداد کمی از فالوورهای پیج شما نمایش داده خواهد شد. به دلیل همین بازدید کم، لایک، کامنت و به طور کلی تعامل پست مورد نظر به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت.

حال اگر پیج شما فلاپ شود! یعنی در تولید محتوا و مدیریت پیج به مشکل (شکست) برخورد کردید و باید تغییر رویه دهید و هر چه زودتر باید با یه کارشناس صحبت کنید یا آموزش ببینید که به مسیر اصولی بازگردید. اگر پیج شما فلاپ شود، پست‌های شما به تعداد کمی از فالوورهای پیج نمایش داده خواهند شد. به این مشکل که باعث کاهش بازدید و نرخ تعامل پست‌ها می‌شود، فلاپ شدن می‌گویند

 

فلاپ شدن پست در اینستاگرام

وقتی پستی فلاپ می‌شود (با شکست مواجه می‌شود) دیگر دایره مخاطبین آن بزرگتر نمی شود خیلی خودمونی بگم پست شما به نفرات زیادی نمایش داده نمیشود و البته در تولید محتوا گاهی اوقات کاملاً طبیعی است این اتفاق رخ میده و با تداوم هست که وضعیت بهتر میشه! مثلاً بوده پست هایی که من منتشر کردم با وجود اینکه پست خوبی بوده اما فلاپ شده و در اکسپلور و هشتگ متوقف شده، اما با محتواهای بعدی که گذاشتم شرایط بهتر شده و پست قبلی هم بعد از گذشت 24 ساعت ممکن شرایط بهتری پیدا کنه!

کارهایی که باعث فلاپ شدن پست شما میشه!

  • تگ کردن افراد زیاد در پست یا در کپشن، خصوصا وقتی که اون افراد با شما تعامل نگیرند!
  • هشتگ زدن غیر اصولی و غیر مرتبط با پست
  • تعامل ضعیف در استوری های اون روز
  • ارسال پست در دایرکت افراد مختلف اونم به صورت گروهی
  • فعالیت های اسپم و آزار دهنده
  • پستی که با اینترنت ضعیف آپلود شده یا قسمتی از ویدیو با مشکل همراه شده باشه
  • محتوای منظم نداشتید و هر وقت تونستید یه پستی منتشر کردید که این اصلا خوب نیست!
  • اتصال اکانت به ربات های متعدد اینستاگرامی
  • موضوع ضعیف در محتوا
  • و…

 

علت ثابت ماندن فالوور در اینستاگرام چیست؟

اما علت ثابت ماندن فالوور در اینستاگرام چیزی نیست جز فعالیت نامنظم!

یعنی باید در اینستاگرام برای رشد خودتون تقویم محتوایی داشته باشین که متاسفانه 90% آماتورها و حتی گاهی اوقات حرفه ای ها از این مهم جا میمونن و جدی نمیگیرن! در نهایت هم باید بدونید اینستاگرام جای شلخته و بی برنامه کار کردن نیست! اینقدر پیج زیاده که اگه شما خوب کار نکنی خیلی راحت ناپدید میشی و دیگه کسی شما رو نمیبینه!

 

علت کم شدن لایک در اینستاگرام

علت کم شدن لایک در اینستاگرام چند دلیل رایج داره که بهتون میگم:

  • محتوای ضعیف و غیر مرتبط با پیج
  • موضوع جذاب و دلربا برای مخاطب شما نبوده!
  • پست شما به هشتگ و اکسپلور نرفته! یا بازدیدش خیلی کم بوده!
  • شادوبن شدین!
  • خارج از الگوریتم کار کردید!
  • به قوانین اینستاگرام پایبند نبودید!
  • تکنیک های تعامل و جریان سازی رو بلد نبودید!
  • و…

 

پیشنهاد آموزشی

اما اگه واقعاً دلت برای پیج خودت میسوزه و دوست نداری همینجور بی روح باقی بمونه! کافیه یه بار تصمیم بگیری و اینستاگرام رو حرفه ای یاد بگیری، من توی پکیج آموزشی اینستاگرام خودم، کامل این موارد رو توضیح دادم و بهتون یاد دادم چطور باید تولید محتوا و بلاگری کنید که دل مخاطبای خودتون رو ببرید! اگه دوست داشتی تو هم به جمع حرفه‌ای ها بیای کافیه روی لینک دوره اینستاگرام کلیک کنی و بعد از خوندن توضیحات دوره روی ثبت نام کلیک کنی و آنلاین پرداخت کنی و بلافاصله هم به ویدیو جلسات دوره دسترسی خواهی داشت. توی این دوره شرکت کن! تا دیگه از کسی سوال نپرسی! خودت کارو بگیری دستت و محتاج این و اون نشی که مشکلات اینستاگرامی تو رو حل کنن!

اگه برای آموزش خودت وقت نذاری، فقط خودتو خسته میکنی و هر لحظه تعلل تو باعث میشه کلی فرصت فروش رو از دست بدی! آکادمی انار اولین مجموعه آموزشی اینستاگرام در کشور هست و سالهاست که به صورت تخصصی آموزش اینستاگرام میده، پس به ما اطمینان کن تا مسیر درست رو بهت نشون بدیم.

ارادتمند

امیرحسین فخاری (امیرفا)

 

دوره ادمینی اینستاگرام
نوشتهٔ پیشین
آموزش افزونه صفحه ساز ویژوال کامپوزر
نوشتهٔ بعدی
چرا لایک به استوری اینستاگرام اضافه شد؟

این مطالب نیز به شما پیشنهاد میشود…

5 1 رای
رتبه بندی مقاله
اشتراک
اطلاع از:
guest

2 نظرات
بیشترین امتیاز
جدیدترین قدیمی‌ترین
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات
فهرست
2
0
درباره این مطلب نظری دارید؟x