چگونه CMS سایت ها را تشخیص دهیم؟

سلام خدمت همراهان ارزشمند آکادمی انار، با مقاله تشخیص CMS وب سایت ها در خدمت شما هستیم و قصد داریم در این مقاله برای سوال چگونه CMS سایت ها را تشخیص دهیم؟ یک راهکار عالی خدمت شما معرفی کنیم.

هنگام بازدید از وب سایت های مختلف حتماً برای شما هم این سوال پیش آمده که این وب سایت آیا با CMS (سیستم های مدیریت محتوا) طراحی شده؟ یا اگر شده از چه CMS برای راه اندازی آن استفاده شده؟ جوملا؟ پرستاشاپ؟ وردپرس؟ اوپن کارت؟ یا ممکن است از CMS استفاده نشده باشه و با یک سایت کاملاً اختصاصی طرف باشیم. اما چگونه می‌توانیم این موضوع را تشخیص دهیم؟ راهکار بسیار ساده است.

اگر نمیدانید CMS چیست به مقاله “ سیستم مدیریت محتوا چیست؟ ” مراجعه کنید.

اینستاگرام امیرحسین فخاری - آموزش اینستاگرام - آموزش بلاگری - آموزش کسب و کار

 

تشخیص CMS وب سایت

خب بریم سراغ راهکارها ، برای تشخیص CMS یک وب سایت دو راهکار بسیار ساده معرفی می‌کنیم.

1- استفاده از وب سایت whatcms

یک وب سایت عالی برای تشخیص CMS وب سایت ها وجود دارد که کافیست URL یا آدرس وب سایت موردنظرتون رو در آن وارد کنید تا سوال شما را پاسخ دهد. این وب سایت به راحتی به شما می گوید که وب سایت مورد نظر شما از چه سیستم مدیریت محتوایی برای راه اندازی سایت خود کمک گرفته است.

آدرس سایت: https://whatcms.org

رفتن به این وب سایت

وارد وب سایت whatcms که شدید کافیست در بخش Website URL آدرس وب سایت مورد نظر خودتان را وارد کنید و سپس روی گزینه Detect CMS کلیک کنید تا خیلی سریع بررسی کند و پاسخ را به شما ارائه کند.

همچنین این وب سایت می‌تواند زبان برنامه نویسی سایت و یا قالب سایت های وردپرسی را نیز تشخیص دهد. حتی می‌تواند هر CMS که در ساب دامنه های یک سایت نصب شده باشد را نیز تشخیص دهد و هیچ چیز از چشم آن پنهان نمی‌ماند.

 

2- افزودنی wappalyzer

اما روش دوم هم نصب افزودنی wappalyzer روی مرورگر گوگل کروم یا فایرفاکس است. این افزودنی را به راحتی می‌توانید روی مرورگر خود نصب کنید و از این پس وارد هر وب سایتی که شوید، روی نوار تولبار مرورگر خود آیکون CMS آن وب سایت را مشاهده خواهید کرد و چنانچه روی آن کلیک کنید، توضیحات بیشتری درباره آن وب سایت دریافت می‌کنید.

برای دانلود این افزودنی (موزیلا / گوگل کروم) روی لینک زیر کلیک کنید.

دانلود افزودنی wappalyzer

 

با این دو روش که معرفی شد می‌توانید CMS هر وب سایتی را تشخیص دهید و از اطلاعات پشت صحنه هر وب سایتی سر در بیارین، حتماً از این دو ابزار استفاده کنید و چنانچه تجربه استفاده از ابزارهای دیگر را دارید، در بخش نظرات با دیگران به اشتراک بگذارید…

موفق باشید.

دوره ادمینی اینستاگرام
,
نوشتهٔ پیشین
بهترین زمان برای پست گذاشتن در اینستاگرام
نوشتهٔ بعدی
رشته تحصیلی برای دیجیتال مارکتینگ در ایران وجود دارد؟

این مطالب نیز به شما پیشنهاد میشود…

0 0 رای ها
رتبه بندی مقاله
اشتراک
اطلاع از:
guest

2 نظرات
بیشترین امتیاز
جدیدترین قدیمی‌ترین
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات
فهرست
2
0
درباره این مطلب نظری دارید؟x