چگونه یک وب سایت حرفه ای بسازیم؟
سلام خدمت همراهان ارزشمند آکادمی انار، چطور سایت بسازیم؟ سوالی که پر تکرار است و شما به دنبال یک جواب درست و حسابی و کامل هستید، در این مقاله تلاش میکنم کامل به این موضوع بپردازم و شما یاد بگیرید که چطور میشه یک سایت طراحی کرد؟ و چه روش های برای ساخت سایت وجود داره و چه مواردی برای طراحی سایت لازم است، در انتها هم دوره رایگانی که به شما آموزش طراحی سایت میدهد را معرفی میکنیم که بتوانید از آموزش های رایگان ما استفاده کنید و سایت بسازید.
*** راستی به انتهای این صفحه ویدیو هم افزوده شد، می توانید ویدیو را مشاهده کنید. ***
هر کسی میتونه سایت بسازه؟
اولین سوالی که خیلی از من سوال میشه اینه که آقای فخاری منم میتونم سایت بسازم؟ جواب خیلی سادست اگر علاقمند باشی چرا که نه؟ امروزه طراحی سایت سختی های گذشته رو نداره، یادمه من چقدر برای هر مسئله کوچکی توی وب سایتم مجبور بودم کدنویسی کنم یا کدهای سایت رو تغییر بدم که کار زمان بر و حوصله سر بری هم بود، اما الان واقعا روال طراحی سایت با گذشته تغییرات زیادی داشته، شما به راحتی و با تمام امکانات حرفهای میتوانید سایت خودتان را خودتان به تنهائی و بدون نیاز کمک کسی طراحی کنید، تنها با مشاهده آموزش های که در سایت ما وجود داره و خودتون با مطالعه میتونید اینکارو انجام بدین، این طرز فکر که ممکنه سخت باشه یا نتونی رو از ذهنت دور کن و به من اعتماد کن، آموزش های رایگان طراحی سایت ما بهت کمک میکنه وارد دنیای جدیدی بشی که بسیار هم پولساز و عالیه…
برای شروع طراحی سایت به چه مواردی نیاز هست؟
دو حالت داره روی لپ تاپ یا کامپیوتر شخصی خودتون سایتتون رو بالا بیارید که اینجوری براتون رایگان میفته و خیلی برای تمرین کردن هم مناسبه، فقط کسی نمیتونه سایت شما رو ببینه جز خودتون، اینکار بیشتر برای تمرین آموزش ها به کار میره که ببینید واقعاً طراحی سایت کار سختی نیست.
اما حالت دوم اینه که یه دامنه و هاست واقعی خریداری کنید و سایت خودتون رو در محیط اینترنت بالا بیارید که بقیه هم بتونن ببینن، فقط در این حالت شما باید هزینه دامنه و هاستی که خریداری میکنید را بپردازید که البته میشه با کمتر از 50 هزارتومان هم دامنه و هاست خریداری کرد، به راحتی هم در گوگل میتونید جستجو کنید خرید دامنه و هاست کلی وب سایت هستن که این خدمات را ارائه میکنن.
دامنه چیست؟
خب میدونم ممکن برای بعضی از شما سوال پیش بیاد که دامنه چیست؟ دامنه همون آدرس وب سایت شما میشه برای مثال آدرس وب سایت ما TAnar.ir هست که هر کسی داخل مرورگر خودش این آدرس رو وارد کنه به سایت آکادمی انار میرسه پس منحصر به فرد خودمون هست و برای رسیدن به سایت ما میتونید این آدرس رو وارد کنید. چند تا مثال دیگه بزنم:
- DigiKala.com
- varzesh3.com
- google.com
- aparat.com
همه دامنه های سایت های معروف هستند که به نوعی مثل یک آدرس عمل میکنند و برای رسیدن به اونها به راحتی با وارد کردن این آدرس در مرورگر به این سایت ها میرسیم و میتونیم آنلاین از خدمات و محصولاتشون دیدن کنیم، خرید انجام بدیم و…
هر دامنه یه پسوندی داره، دقت کنید آخر هر سایتی یه پسوندی وجود داره مثل دات کام com. یا مثل دات آی آر ir. و کلی پسوند مختلف دیگه در سطح اینترنت وجود داره و وقتی شما میخواهید دامنه ای را خریداری کنید میتونید هر پسوندی را بصورت عمومی قابل استفاده هست را انتخاب کنید.
- com.
- net.
- ir.
- co.
- org.
اما رایج ترین پسوندهای که در ایران بیشتر استفاده میشه com. و ir. هست که البته دات کام بدلیل اینکه بین المللی محسوب میشه گرون تر هست و الان چیزی بین 150 تا 180 تومان سالانه هزینه داره براتون، اما دات آی آر دامنه ملی کشور خودمون هست که با هزینه 5 الی 15 هزارتومان قابل ثبت است و بصورت سالانه باید این مبلغ را بپردازید تا دامنه برای خودتون باقی بمونه.
هاست چیست؟
حالا هاست چیه؟ هاست به فضای میزبانی شما گفته میشه، خب شما وقتی سایت میسازید نیاز دارید تصاویر و متن های که در سایت استفاده میشه را یک جایی ذخیره کنید که بقیه بتونن سایت شما را وقتی به اینترنت وصل میشن مشاهده کنن، این فضای که باید اطلاعات شما اونجا ذخیره بشه هاست میشه، در واقع شرکت های هاستینگ که این خدمات را در اختیار شما قرار میدهند کامپیوترها و سرورهایی تهیه کردند که این سرورها همیشه به اینترنت وصل هستند و هیچ گاه خاموش نمیشوند، این گونه هر اطلاعاتی که در هاست خود بارگذاری میکنید در هر نقطه از دنیا برای عموم مردم قابل دسترس میشود و فقط با وارد کردن آدرس سایت شما میتوانید به محتویات وب سایت شما دسترسی داشته باشند.
گفتیم هاست میشه فضای میزبانی، ساده تر یعنی محلی که اطلاعات سایت خودتون رو اونجا ذخیره میکنید.
پس هزینه هاست با توجه به فضای که لازم دارید میتواند متفاوت باشد، مثلاً برای شروع یک وب سایت فضای یک گیگ فکر کنم کافی باشه، البته به موضوع سایت شما هم بستگی داره ها، اما میانگین این فضا کافیه و البته هر زمان دوست داشتید میتونید این فضای خودتون رو ارتقا بدید، هزینه هاست هم بصورت سالانه یا ماهانه باید پرداخت بشه که یک گیگ فضا ماهانه میتونه از 10 الی 30 هزارتومان هزینه داشته باشه.
تا اینجا چیشد؟
تا اینجا متوجه شدیم که همه میتونیم سایت بسازیم، امروزه کار سختی نیست و برای اینکه سایت ساختن رو بتونیم امتحان کنیم دو حالت داره یا یک هاست و دامنه واقعی خریداری کردیم یا اینکه با نصب یه شبیه ساز روی کامپیوتر خودمون سایتمون رو بالا بیاریم بصورت تستی و امتحانی بتونیم طراحی سایت رو امتحان کنیم، تا اینجا اوکی؟
چند تا ویژگی که باید داشته باشید:
- اولش چون نمیدونیم قراره چیکار کنیم و برای اولین باره که داریم این مسیر رو طی میکنیم ممکن فکر و خیال سراغمون بیاد یا فکر کنید که شما نمیتونید، پس ازتون میخوام زود قضاوت نکنید و فقط با حوصله همراه آموزش باشید همه چیز قدم به قدم اوکی میشه نگران نباشید.
- طراحی سایت کمی زمان برای یادگیری و کمی زمان برای تمرین لازم داره، اگر یکم وقت بذارید و یادش بگیرید دیگه خودتون هیچ وقت نمیتونید ازش جدا بشید چون مطمئنم مثل من عاشقش میشین.
- عجول نباشید این مسیر را که با هم شروع میکنیم تا آخرش بیاید چون ضرر نمیکنید حتی اگر یاد بگیرید و به کارتون نیاد بازم ارزشمند چون با یه چیز جدید آشنا شدید که البته من معتقدم بلاخره به کارتون میاد چون امروزه خیلی سایت داشتن لازمه
- راستی همه طراحان سایت از همین نقطه که الان شما ایستادید شروع کردن و شدن یه طراح سایت، پس دیر اومدی نخواه زود بری 🙂 یکم صبور باش با یکم تجربه کسب کردن میتونی به شدت بدرخشی و حتی کسب درآمد خوبی هم داشته باشی.
اوکی؟ برو بریم
وردپرس چیست؟
وردپرس یه سیستم طراحی سایت رایگان هست که در اختیار تمام مردم دنیا قرار گرفته و خوبی که داره اینه به زبان شیرین فارسی هم ترجمه شده یعنی شما با محیطی میتونی سایت بسازی که هم رایگانه، هم فارسیه و هم کلی حرفه ای و خفنِ، به کمک وردپرس میتونی سایت خودت رو بدون کدنویسی و با درگ و دراپ طراحی کنی در عرض چند دقیقه میتونی وردپرس رو بریزی روی هاستی که خریدی و سریع نصب رو انجام بدی، یه پنل در اختیار شما قرار میگیره که به راحتی بعدش میتونید سایت رو طراحی کنید، مثلاً قالب رو تغییر بدید ظاهر سایت رو شخصی سازی کنید اونم با چند تا کلیک ساده همه اینکارا انجام میشه، فقط باید یکبار آموزش ببینید که بدونید باید چیکار کنید و بعدش خودتون قِلِقِش دستتون میاد.
حالا از کجا آموزش ببینیم؟
برای آموزش طراحی سایت با وردپرس باید کلی کار سخت انجام بدین، باید حتماً روزی یه بار برید آموزشگاه تخصصی طراحی سایت با وردپرس در هامبورگ که مدرسین خاصی بهتون آموزش بدن، باور که نکردین؟ میدونستم، شما به راحتی در آکادمی انار میتونید از آموزش های رایگان ما استفاده کنید، البته که ما آموزش های غیر رایگان هم داریم اما دلیل نمیشه که آموزش رایگان ما ناقص یا ضعیف باشه، پس آکادمی انار هست تا بهت کمک کنه سایت خودت رو طراحی کنی…
از لینک آموزش وردپرس رایگان، میتوانید به جلسات رایگان آموزش وردپرس دسترسی داشته باشید ما در صفحه آموزش وردپرس حدود 17 جلسه آموزش برای شما تدارک دیدیم که با دیدن این آموزش ها میتوانید اولین وب سایت خودتان را طراحی کنید ما تاکنون بیش از 3000 دانشجو و علاقمند به طراحی سایت را کمک کردیم تا بتوانند وب سایت خودشان را راه اندازی کنند و افراد زیادی اکنون در همین حوزه مشغول به کار و یا آموزش به دیگران هستند که برای همه دانشجویان و خانواده انار آرزوی موفقیت داریم، شما هم میتوانید کافیست که به لینک زیر مراجعه کنید و جلسات آموزش وردپرس را دنبال کنید.
چقدر زمان لازم است تا یاد بگیرم؟
زمان زیادی لازم ندارید، کافیست با جلسات آموزشی ما همراه باشید حتی در طول یک روز میتوانید یاد بگیرید که چطور سایت خودتون رو با وردپرس بالا بیارید، خودتون جلسات را مطالعه کنید متوجه میشوید ما هیچ کار تخصصی یا فنی انجام ندادیم و همه چیز خیلی روتین و ساده پیش میرود، پیشنهاد میکنم عجله و استرس را از خودتان دور کنید و با اعتماد به نفس وارد دوره رایگان ما شوید، خودتون خیلی سریع میفهمید جریان از چه قراره، پس به جای فکر کردن زیاد که در بسیاری از مواقع موجب میشه هیچ حرکتی انجام ندهید، بیاین خیلی سریع شروع کنید و نگران هیچ چیز نباشید سوالی هم اگر در طول جلسات برای شما پیش آمد کافیست در بخش نظرات همون جلسه بپرسید تا تیم پشتیبانی به شما پاسخ دهد.
موفق و پیروز باشید، کسبوکارتون پر رونق
امیرحسین فخاری | 17 مهرماه 1399