روش های درآمدزایی از اینترنت

15 روش درآمدزایی از اینترنت

15 روش درآمد از اینترنت

باسلام خدمت همراهان ارزشمند آکادمی انار، قبلاً در مقاله دیگری با نام ” 15 روش کسب درآمد از اینستاگرام ” به روش های درآمد زایی از اینستاگرام پرداخته بودیم و در این مقاله هم قصد داریم تا شما را با 15 روش درآمدزایی از اینترنت آشنا کنیم، این دو مقاله ترجمه شده از مقالات خارجی نیستند و تمام ایده های که خدمت شما معرفی می‌شوند کاملاً عملی و پولساز هستند و توسط ما یا دانشجویان ما به مرحله درآمد رسیدند، این مقالات حاصل سالها تجربه ما در زمینه کسب و کار اینترنتی می‌باشد، پس اگر به دنبال ایده های پولساز از اینترنت هستید این مقاله را تا پایان با دقت مطالعه کنید.

 

چرا کسب درآمد از اینترنت محبوب است؟

جواب بسیار ساده است، کسب و کار اینترنتی نیاز به سرمایه اولیه زیادی ندارد، حاشیه سود بسیار مناسبی دارد و شما می‌توانید سهم بازار خود را از یک محدوده جغرافیایی کوچک به وسعت کل کشور و حتی جهان ارتقا دهید. در ادامه چند دلیل اصلی برای اینکه کسب درآمد از اینترنت محبوب است را توضیح می‌دهم.

  • نیازی به مکان خاصی ندارد و در ابتدای کار حتما نیاز به اجاره مغازه یا شرکت برای شروع کار خود ندارید.
  • می توانید به سراسر کشور و حتی جهان فروش داشته باشید.
  • تبلیغات در فضای اینترنت خیلی مقرون به صرفه تر از تبلیغات سنتی در سطح شهر است.
  • کسب و کار خود را در خانه یا حتی در مسافرت و سفرهای مختلف می‌توانید از راه دور مدیریت کنید.
  • هر روز مجبور به انجام کارهای تکراری و خسته کننده نیستید.
  • درآمد از اینترنت بسیار لذت بخش است و هر کسی طعم آن را بچشد دست از تمرکز روی کسبوکار سنتی برمیدارد.
  • و دلایل بسیار زیاد و مختلفی که حتماً شما هم الان دارید به چند تا از اونها فکر می‌کنید…

 

15 روش پولساز کسب درآمد از اینترنت

اما بریم سراغ معرفی 15 روش پولساز کسب درآمد از اینترنت که در ادامه به معرفی این 15 ایده می‌پردازیم البته لازم است بدانید که روش های درآمدزایی از اینترنت بسیار زیاد و منعطف هستند و محدود به یک مقاله یا چند جمله نمی‌شوند، اینترنت دنیای بزرگی است و این ایده ها فقط بخش کوچکی از کارهایی است که شما می‌توانید با آن از اینترنت درآمد داشته باشید.

اینستاگرام امیرحسین فخاری - آموزش اینستاگرام - آموزش بلاگری - آموزش کسب و کار

1- راه اندازی فروشگاه اینترنتی

اولین و رایج ترین ایده در فضای اینترنت تاسیس یا راه اندازی فروشگاه اینترنتی است، حالا یا محصولات خودتان را به فروش می‌رسانید و یا محصولات دیگران را در قالب همکاری در فروش می‌توانید توی سایت خودتان به فروش برسانید، خوبی فروشگاه اینترنتی اینه که شما نیاز به انبار یا موجود کردن محصولات ندارید، شما محصول را در سایت کامل و دقیق ایجاد می‌کنید، ویدیو معرفی از آن می‌سازید و زمانی که به فروش رفت سود خودتان را برمی‌دارید و هزینه کالا را با تامین کننده صاف می‌کنید و کالا را برای مشتری خود ارسال می‌کنید.

به همین راحتی شما می‌توانید فروش خوبی را از اینترنت بدست آورید فقط شرط موفقیت در فروشگاه اینترنتی اینه که کاملاً با طراحی سایت، سئو، تولید محتوا و روش های افزایش بازدید و تبدیل به خریدار در وب سایت آشنا باشید، که جامع ترین دوره آموزشی ما در همین زمینه وبمستران مبتکر هست که دقیقاً با این دوره می‌توانید 0 تا 100 فروشگاه اینترنتی خودتان را ایجاد و طراحی کنید و در کمترین زمان ممکن به درآمد مطلوب از اینترنت برسید.

 

2- راه اندازی وب سایت خبری

ایده دوم راه اندازی یک وب سایت خبری یا مجله ای است، می‌توانید یک وب سایت خبری عمومی داشته باشید و یا یک مجله تخصصی مثلاً در زمینه تکنولوژی یا موبایل ها، که من پیشنهاد می‌کنم تخصصی باشید، یک حوزه پرطرفدار را انتخاب کنید و برای همون حوزه یک مجله آنلاین قوی تشکیل دهید، این نوع وب سایت ها لازم دارند که هر روز بروز شوند و از اخبار مهم دنیا جا نمونند، شاید چند نویسنده لازم داشته باشید البته به حوزه مورد نظر شما هم بستگی داره، بیشتر وب سایت های خبری و مجله‌ای از نمایش تبلیغات در سایت خودشون درآمدزایی می‌کنند، البته اگر در حوزه تخصصی مثل لپ تاپ یا موبایل باشید، می‌توانید همکاری در فروش محصولات فروشگاه ها هم داشته باشید و یا بابت نفد و بررسی محصولات هم از برندهای مختلف درآمدزایی کنید.

برای راه اندازی وب سایت خبری یا مجله ای، دوره وبمستران مبتکر برای شما هم بسیار مناسب و عالی است چون ما در این دوره طراحی انواع وب سایت را یاد می‌گیریم.

 

3- راه اندازی وب سایت آموزشی

اما ایده سوم، راه اندازی وب سایت آموزشی که می‌توانید با فروش دوره های آموزشی یا محصولات آموزشی به درآمد برسید، همچنین می‌توانید در کنار آموزش مشاوره هم داشته باشید، برای مثال یک وب سایت آموزشی در زمینه کنکور، می‌تواند در کنار محصولات و دوره های آموزشی آنلاین یا حضوری که دارد، از مشاوره خصوصی هم کسب درآمد داشته باشد، همچنین برگزاری وبینار، سمینار و روش های مختلف دیگری هم هست که می‌تواند برای شما درآمد مناسبی در طول سال داشته باشد.

وب سایتی که در حال حاضر داخل آن هستید، یعنی آکادمی انار، دقیقاً نمونه یک وب سایت آموزشی است اگر شما هم دوست دارید یک وب سایت آموزشی با امکاناتی شبیه به وب سایت ما راه اندازی کنید، آموزش کامل این مورد هم در دوره وبمستران مبتکر وجود دارد.

 

4- راه اندازی وب سایت فروش فایل دیجیتال

ایده چهارم فروش فایل های دیجیتال یا دانلودی است، مثل فروش فایل لایه باز فتوشاپ، فایل لایه باز کارت ویزیت یا تراکت و… یا فروش آثار عکاسان و شات های حرفه‌ای که برای کسب و کارها لازم است، یک وب سایت فروش فایل دیجیتال باید تمام فرآیند خود را اتوماتیک انجام دهد، کاربر فایل ها را ببیند، نمونه آن را مشاهده کند و در صورت نیاز آن را بصورت کاملاً اینترنتی از شما خرید کند و بلافاصله پس از پرداخت به آن ها دسترسی داشته باشد، این گونه شما بابت هر خرید هیچ درگیری ندارید و به راحتی می‌توانید فروش بالا را تجربه کنید، فقط از درآمد روی تبلیغات خود سرمایه گذاری کنید تا پله پله فروش شما افزایش پیدا کند.

خوبی وب سایت های که فروش فایل دیجیتال دارند، این است که نیازی به ارسال محصول فیزیکی ندارند و در نتیجه هزینه های آنها و زمان و نیروی کار کمتری نسبت به سایر ایده ها می‌طلبد.

 

5- راه اندازی وب سایت خدماتی

شما می‌توانید خدماتی که همیشه به صورت سنتی انجام شده را به فضای اینترنت وارد کنید، بسیار از فعالیت های خدماتی است که همیشه بصورت سنتی انجام شده اکنون وقت آن رسیده خدمات خودتان را در اینترنت ارائه کنید، این فضا هم مشتریان خودش را دارد و سهم بیشتری را می‌تواند از آن شما کند، برای مثال خدمات بیمه، خدمات نظافت ساختمان، خدمات شستشو ماشین در محل، خدمات تعمیر خودرو در محل، خدمات بهداشتی، ماساژ، چک آپ در محل و… به نیازهای روزمره خود و دیگران نگاه کنید، ما هر روز داریم از یه سری خدمات استفاده می‌کنیم که بسیاری از آنها هنوز به اینترنت ملحق نشده یا اگر شده بازهم بازار به اندازه کافی بزرگ است اگر به موقع اقدام کنید.

 

6- طراحی سایت و سئو

ایده بعدی خدمات طراحی سایت و سئو به کسب و کارها است، شاید فکر کنید که خب الان افراد زیادی هستند که خدمات طراحی سایت و سئو ارائه می‌کنند اما باید خدمت شما بگم بله تعداد افراد زیاد است اما واقعاً کسانی که اینکار را به خوبی می‌شناسند و تخصص کافی در اجرای پروژه را داشته باشند، بسیار کم است، سالهاست که در زمینه طراحی سایت و سئو به کسب و کار ها خدمت رسانی می‌کنیم باید بگم که بازار به اندازه کافی بزرگ است فقط کافیه که شما در کار خودتون متخصص و کاربلد باشید، وگرنه در حد نصب وردپرس و نصب چند پلاگین رو امروزه بسیاری از افراد دارند، اما کسی میتونه به خودش بگه طراح سایت که با تکنیک های فروش و افزایش بازدید و تبدیل بازدید به خریدار هم آشنا باشه، سئو رو به خوبی درک کنه، بارها دیدم طراحان سایتی که مبتدی ترین اصول SEO و بهینه سازی سایت را هم در اجرای پروژه طراحی سایت مشتری خودشون انجام ندادن! این واقعاً تاسف آوره و اگر شما قصد دارید به اینکار ورود کنید با تخصص کامل وارد شوید و من هم بهتون قول میدم هیچ موقع بدون پروژه نمونید.

 

7- تولید محتوا

مسئله دیگری که امروزه کسب و کارها نیاز جدی به آن دارند، تولید محتوا است، شما اگر به تولید محتوا و اصول بهینه سازی محتوا آشنا هستید، می‌توانید این خدمات را به کسب و کارها ارائه کنید، اگر نمیدانید تولید محتوا چیست، به مقاله ” تولید محتوا چیست؟ ” مراجعه کنید. امروزه هر وب سایتی نیاز به بازاریابی محتوا دارد، با محتوا شما می‌توانید بازدیدکننده جذب کنید و آن را تبدیل به مشتری کنید در نتیجه بازاریابی محتوا مستقیماً می‌تواند روی فروش شما اثرگذار باشد.

اگر بتوانید برای وب سایت ها محتوا تولید کنید، در هر مقاله به تعداد هر کاراکتر می‌تواند برای شما محاسبه شود و درآمدزایی کنید، همچنین می‌توانید یک وب سایت تاسیس کنید و خدمات تولید محتوا به کسب و کار بدهید، ایده هفتم به شدت هم برای خودتان و هم برای دیگران می‌تواند پولساز باشد پس آن را جدی بگیرید.

 

8- مدیریت شبکه های اجتماعی

شغل دیگری که طی این سالها به شدت ترند شده و مورد نیاز کسب و کارهاست، شغل مدیریت شبکه های اجتماعی است، محبوب ترین شبکه اجتماعی حال حاضر هم اینستاگرام است و کسانی که می‌تواند مدیریت پیج اینستاگرام کسب و کار ها را برعهده بگیرند، فرصت های شغلی مناسبی دارند، اگر نمیدانید که چطور می‌توانید مدیریت شبکه های اجتماعی را بر عهده بگیرید مقاله ” ادمین پیج اینستاگرام ” را کالم بخوانید، اونجا کامل توضیح دادیم که یه ادمین چه مواردی رو باید مسلط باشه و چطور میتونه اطلاعات خودش رو افزایش بده؟

اصلاً فکر نکنید که شغل مدیریت شبکه های اجتماعی یا Social Media Manager کم درآمد است، چون شغلی بسیار پردرآمد در جهان به شمار می‌آید بازاریابی در شبکه های اجتماعی برای هر کسبوکاری می‌تواند پولساز باشد، پس شغلی که مستقیماً فروش یه مجموعه را افزایش می‌دهد همیشه درآمد خوبی داشته و خواهد داشت، فقط کافیه که شما واقعاً اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید و با تکنیک های رشد و بازاریابی در اینستاگرام و سایر شبکه های اجتماعی آشنا باشید.

همچنین دوره 0 تا 100 اینستاگرام آکادمی انار هم گزینه مناسبی برای شماست که یاد بگیرید که چگونه در اینستاگرام بازاریابی کنید.

 

9- آموزش اینستاگرام

ایده نهم: شما می‌توانید یک وب سایت آموزشی اینستاگرام تاسیس کنید، در این وب سایت تمام مشکلات و آموزش های مربوط به اینستاگرام را گردآوری کنید و در کنار آموزش های رایگان عالی که منتشر می‌کنید آموزش های غیر رایگان هم برای اینستاگرام تولید کنید تا کاربران برای حرفه ای تر شدن از آموزش های شما استفاده کنند، از آنجایی که الان اینستاگرام به شدت مورد توجه همگان است پس آموزش در این زمینه هم می‌تواند پولساز باشد، بازهم تنها به شرطی که شما اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید.

 

10- مرجع سفر و گردشگری

ایده دهم: می توانید یک وب سایت در زمینه گردشگری ایجاد کنید که تبدیل شود به مرجع سفر و گردشگری چرا که کلی اطلاعات ارزشمند درباره مکان های مختلف و دیدنی در ایران و جهان گردآوری کرده‌اید، همچنین می توانید هر نیازی که یک توریست دارد را شما پوشش دهید به نوعی که هر کسی برای سفر به هر جایی قبلش حتماً یه سر به وب سایت شما بزنه تا بدونه باید چیکار کنه و چه تجربیاتی هست که شما می‌توانید با وب سایت خودتون در اختیار اون فرد قرار بدهید، فقط باید بگم که این نوع وب سایت محتوای زیادی لازم دارد اما بسیار پولساز است چون صنعت گردشگری در همه جای دنیا مورد توجه است و یکی از پولساز ترین حوزه های موجود است، وب سایت شما خیلی زود می‌تواند نظر آژانس های هواپیمایی را به خودش جلب کند و برای تبلیغات و همکاری های دو جانبه هدف بسیار عالی خواهید بود، چون دقیقاً شما مخاطب هدف این کسب و کار ها را دارا هستید.

 

11- آموزش دیجیتال مارکتینگ

ایده یازدهم: آموزش دیجیتال مارکتینگ یا همان بازاریابی دیجیتال، هر کسبوکاری امروزه نیاز دارد که در بستر دیجیتال فعالیت کند، بازاریابی در این فضا تکنیک ها و ترفندهای مربوط به خودش را دارد، پس اگر یک مرجع معتبر برای آموزش دیجیتال مارکتینگ باشید، افراد زیادی به کسب و کار شما جذب می‌شوند و منبع درآمد شما هم می‌تواند از آموزش، مشاوره، اجرا و… باشد، به علاقمندان این حوزه آموزش دهید، به کسب و کارها مشاوره دهید و به افرادی که خود به تنهایی زمان و اطلاعات کافی برای اجرای این موارد را ندارند در اجرا یاری دهید، درآمد وب سایت های این حوزه بدلیل اهمیت موضوع بسیار قابل توجه است.

 

12- بررسی اقامتگاه ها و هتل ها

وب سایت های زیادی هستند که رزرو آنلاین اقامتگاه ها و هتل ها را محیا کردند اما آیا کاملاً برای بررسی یک اقامتگاه یا هتل یا محل بومگردی پرداختند؟ مسلماً خیر، شما می‌توانید یک وب سایت تخصصی در زمینه هتل ها و محل های اقامتی ایجاد کنید که حتی می‌توانید خودتان از تمام محل های معروف شروع به معرفی کنید ویدیو بگیرید تصاویر اختصاصی، سر زده به هتل ها مراجعه کنید و از هر چیزی که به مخاطب دیدگاه بهتری نسبت به جایی که میخواد سفر کنه بده، در واقع با چند تصویر ساده هیچ هتلی را نمی توان قضاوت کرد و بارها شده که هتلی که در تصویر مشاهده کردم با جایی که به آن رفتم زمین تا آسمون فرق داشته و دلیل اصلی آن هم این است که تصاویر را هتل زمانی گرفته که همه چیز ایده آل و عالی بوده! حالا وب سایتی که حتی از کاربران و مسافران خودش هم بخواد که در تکمیل اطلاعات سایت کمک بدن که دیگه عالی میشه…

 

13- تدوین ویدیو

ویدیو مارکتینگ زیر شاخه ای از بازاریابی محتوا به حساب می‌آید اما امروزه با افزایش میل کاربران به تماشای ویدیو بسیار مورد اهمیت قرار گرفته پس اگر شما به تدوین ویدیو مسلط هستید هم می‌توانید در وب سایت خود آن را آموزش دهید و هم خدمات تدوین ویدیو بصورت پروژه ای ارائه کنید، یعنی کاربری که به تدوین ویدیو احتیاج دارد و تمایلی به انجام آن توسط خود ندارد آن را به شما بسپارد، یک دوره آموزشی در همین زمینه توی آکادمی انار هم وجود دارد که پیشنهاد میدم اگر به تدوین ویدیو علاقمند هستید حتماً از دوره آموزش تدوین ویدیو ما استفاده کنید چون اطلاعات ارزشمندی با شما به اشتراک گذاشتیم و اولین قدم برای تبدیل شدن به یک تدوینگر حرفه ای ویدیو را برمیدارید.

 

14- فتوشاپ

فتوشاپ نرم افزار معروف کمپانی بزرگ Adobe که برای ساخت تصاویر خلاقانه و گرافیکی استفاده می‌شود، بسیاری از تصاویر که در اینترنت و فضای مجازی مشاهده می‌‌کنید با فتوشاپ طراحی شده است، ما در آکادمی انار یک دوره جامع برای یادگیری فتوشاپ داریم که در لینک آموزش فتوشاپ می‌توانید این دوره را مشاهده و خریداری کنید. یادگیری فتوشاپ برای هر کسی که در این فضا کار می‌کند یک اجبار است، همین موضوع می تواند کسانی را که خدمات طراحی یا آموزشی ارائه می‌کنند درآمد مناسبی داشته باشند. پس می توانید یک وب سایت آموزشی و پروژه ای در زمینه فتوشاپ هم ایجاد کنید و به درآمد عالی برسید.

 

15- همکاری در فروش

اما ایده پانزدهم یعنی همکاری در فروش، شما می‌توانید با کسب و کارهای سنتی که تمایلی به آنلاین شدن ندارن و یا اطلاعات کافی در این زمینه را ندارند همکاری کنید، توجه داشته باشید هر کسی نمی تواند وارد فضای اینترنت و کسب و کارهای اینترنتی شود، این امر نیاز به آموزش دیدن و کسب تخصص و تجربه در این مسیر است، پس شما می توانید این خلاء را برای کسبوکارهای سنتی پر کنید، به این صورت که شما کالای آن ها را در اینترنت به فروش می‌رسانید و در ازای آن پورسانت دریافت می‌کنید بسیاری از کسب و کارها و تامین کنندگان از این افراد استقبال می‌کنند چون به فکر فروش بیشتر هستند اما اگر کسی خودش واسط باشد قطعاً با همکاری در فروش شما خیلی راغب نخواهد بود.

 

ایده 16 را شما در بخش نظرات بنویسید!

در این مقاله به معرفی 15 روش درآمدزایی از اینترنت پرداختیم، همه این روش ها می‌تواند پولساز و عالی باشند به شرط اینکه شما اجرای ایده در اینترنت را بلد باشید و آموزش دیده باشید، ایده 16 رو شما برای ما در بخش نظرات همین مقاله بنویسید و اگر سوالی برای شما باقی ماند در بخش نظرات به آن پاسخ خواهیم داد.

از اینکه با این مقاله از آکادمی انار همراه بودید، از شما سپاسگزاریم و به شما تبریک می‌گوییم که برای یادگیری و پیشرفت خود زمان صرف می‌کنید، همچنین در سایت آکادمی انار آموزش های رایگان زیادی در کنار آموزش های حرفه ای ما وجود دارد که می‌توانید از همه آنها استفاده کنید.

موفق باشید…

دوره ادمینی اینستاگرام
,
نوشتهٔ پیشین
نسخه پشتیبان از وردپرس
نوشتهٔ بعدی
زیبا سازی و گرافیک پیج اینستاگرام

این مطالب نیز به شما پیشنهاد میشود…

0 0 رای ها
رتبه بندی مقاله
اشتراک
اطلاع از:
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات
فهرست
0
درباره این مطلب نظری دارید؟x